2. El Klavye Alımı ve Boş Klavye Kutusu Tedariği (?)

xAndromeda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Öncelikle foruma yeni girdiğim için ilk açtığım başlıktan herkese selam. Yıllardır gittiğim bir internet kafe klavyelerini değiştirdi ve gerçekten iyi durumda olan eski klavyelerini satıyor. Yine de alıp almamak konusunda kararsız kaldım.
1) Klavyede bir sıkıntı varsa bunu anlayabilmemin kolay bir yolu var mıdır ?
2) Klavyenin kutusu yok. Ben de teknolojik aletlerimin hepsinin kutusunu bulundurmayı severim. Aynı zamanda bol bol şehir değiştirdiğim için taşırken sıkıntı yaşamayı istemiyorum. Boş bir Logitech G213 kutusu bulabilmemin bir yolu var mıdır ?  
:-/

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: 2. El Klavye Alımı ve Boş Klavye Kutusu Tedariği (?)

Kutudan anladığım ürün G213 klavyesi satılan ürün. Çok başarılı bir klavye değil ama temiz ve sorunsuzsa güzel bir fiyata alınabilir üründür. Mebran klavyelerde bakmanız gereken şey her tuşa birkaç defa sessiz bir ortamda basıp yay, gıcırtı vs. gibi sesler geliyor bakmaktır. Bunun haricinde tuşlardaki silinmeleri ve RGB odaklı sorunları var mı bakın. Daha sonra fiziksel hasarları yoksa ki kafalerde olan ürünleri genelde çekiştirirler USB kablosunda bir sıkıntı var mı bakın eğilme veya deforme gibi. Bunlar dışında bir şey yok önerebileceğim.

Kutu konusuna gelirsek herhangi bir karton kutuyu klavye boyutlarında şekillendirebilirsiniz kutuyu bulabilir misiniz bilemediğimden klasik çözüm önerdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri