2. El Kulaklık Alırken Hangi Testler Yapılmalıdır?

Ymelihbozgeyik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Selam Arkadaşlar,

Soru başlıktaki gibi, uygun bir kulaklık buldum, adamla buluştuktan sonra hangi testleri yapmalıyım? Veya nelere dikkat emeliyim?

Şimdiden teşekkürler.

Test programları mobilde olsa iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Dışına falan iyice bak kulak üstü alıyorsan pad kısmına da bak soyulmalar falan nasıl diye. Ses için de aslında her pc de vardır ses kaydetme uygulaması ile varsa sesini kaydet mikrofonu test etmiş olursun. Bence bir kaç müzik açılarak cızırtı var mı ses kalitesi nasıl anlaşılabilir.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,
Önceliği hijyene ve kozmetiğine vermelisin. Çok fazla deforme olan ürün iyi kullanılmadığının göstergesidir. İç sistemde de sorunları olabilir. Dışı güzel ve bir sıkıntısı yok ise aşağıda paylaşacağım link'te ki parçaları temin edip test edeceğiniz cihaza aktarın. Önerdiğim siteyi bir tanıdığım tavsiye etmişti. Kendisinin kullandığını ve işine yaradığını belirtiyordu.

Mikrofon konusunda ise hem ses kayıt hem de bir yakınızı arayarak canlı görüşme yapın. Ayrıca aşağıya eklediğim test'i de deneyebilirsiniz. Mik testini ben hiç kullanmadım. Sadece arama yaparak ( Mobil ve PC üzerinden ) test etmişliğim var.

Ses Sistemi Testi
Mikrofon Testi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri