kendi pc mi satıyorum hocam düşünürseniz özelden ilan linkini atabilirim. 2022 haziranda alındıSelam dostlar,
2. el bilgisayar toplanır mı güvenilir midir nelere dikkat edilmeli aranızda tecrübeli olan varsa yazabilir mi?
Hocam böyle bizim camiadaki insanlardan almak çok daha mantıklı mesela @sake13 hocam sistemini satıyor sake hocam dururken gülüm diyen adamdanmı alırsın?Selam dostlar,
2. el bilgisayar toplanır mı güvenilir midir nelere dikkat edilmeli aranızda tecrübeli olan varsa yazabilir mi?
parça parça toplamayı düşünüyorum hocamkendi pc mi satıyorum hocam düşünürseniz özelden ilan linkini atabilirim. 2022 haziranda alındı
özellikler ve fiyat nedir hocamkendi pc mi satıyorum hocam düşünürseniz özelden ilan linkini atabilirim. 2022 haziranda alındı
parça parça toplamayı düşünüyorum hocam
özellikler ve fiyat nedir hocam
hocam bu fiyat benim bütçeyi aşar ben daha çok lolde 144 fps alcak bilgisayar arıyorum
Harfiyen katılıyorum özellikle görüp denemeden ikinci el almayinToplanabilir bazı kriterler uyuyorsa eğer;
1- Parçaların garantileri devam ediyor mu?
2- Mining yapılmış mı?
3- Sistem hiç garantiye arıza vsden dolayı gidip işlem görmüş mü?
Bu sorulara eğer "evet garantisi xx ay devam ediyor." | "Hayır mining yapmadım." | "Arıza hiç olmadı veya garantiye şu sebepten hiç gitmedi." şeklinde yanıt alabiliyorsanız sistem test edilip alınabilir.
Test esnasında Furmark yükleyip bilgisayara 15 dakika boyunca sistemi izleyip ekran kartının sıcaklık ve performansına bakılır.
Ardından yüklü oyun varsa, yük altında sistem kaç derecede ve donanıma göre kaç FPS ile oynatıyor bunlar kontrol edilir.
Son olarak bir problem yoksa, kasa üzerinde darbe, hasar veya benzer durumlar yoksa alınabilir.
Gidip görmeden, test etmeden ürün almanızı doğru bulmuyorum.
kesinlikle katılıyorumToplanabilir bazı kriterler uyuyorsa eğer;
1- Parçaların garantileri devam ediyor mu?
2- Mining yapılmış mı?
3- Sistem hiç garantiye arıza vsden dolayı gidip işlem görmüş mü?
Bu sorulara eğer "evet garantisi xx ay devam ediyor." | "Hayır mining yapmadım." | "Arıza hiç olmadı veya garantiye şu sebepten hiç gitmedi." şeklinde yanıt alabiliyorsanız sistem test edilip alınabilir.
Test esnasında Furmark yükleyip bilgisayara 15 dakika boyunca sistemi izleyip ekran kartının sıcaklık ve performansına bakılır.
Ardından yüklü oyun varsa, yük altında sistem kaç derecede ve donanıma göre kaç FPS ile oynatıyor bunlar kontrol edilir.
Son olarak bir problem yoksa, kasa üzerinde darbe, hasar veya benzer durumlar yoksa alınabilir.
Gidip görmeden, test etmeden ürün almanızı doğru bulmuyorum.