Fiyat çok pahalı kampanyalı giriş seviye sistemler bundan kat kat iyidir. Yerinizde olsam almazdım boş yere para vermiş olursunuz.Ekli dosyayı görüntüle 11309
Kasanın anakartı Asus PRIME H410M-K kasanın markasını bilmiyormuş ama galiba bu psu degisirim adam son 7250 dedi yanında 4gb ram hediye veririm dedi 1 ayda garanti ben bunu alsammı arkadaşlar alırsamda bu içindeki parçaların durumunu iyi olup olmadıgını nasıl anlayabilirim.
bildigim kadarıyla 750 ti ile kapışıyorKesünlikle almayın. Bu fiyata sıfır 5600g apu sistem alırsınız daha iyi olur.
öneribilceginiz veya tek tek toplayabileceginiz bir sistem varmıdırFiyat çok pahalı kampanyalı giriş seviye sistemler bundan kat kat iyidir. Yerinizde olsam almazdım boş yere para vermiş olursunuz.
1050 ti ekran kartlı 10.nesil i3 ve muhtemelen çok kaliteli olmayan psu için fazla geldi. Daha mantıklı ikinci el ya da bütçe artırılırsa kampanyalı giriş seviye sistemler araştırılabilir.
Şu sistemi alın biraz bütçeyi aşarak kafanız rahat olsun sıfır ürünler.öneribilceginiz veya tek tek toplayabileceginiz bir sistem varmıdır
bütçe 8800 yapabilirim
Galiba 12k ya 2060 superli kasa olması lazımdıbildigim kadarıyla 750 ti ile kapışıyor
12k allah göstermesinGaliba 12k ya 2060 superli kasa olması lazımdı
hocam 9800 bile çok asıyor butcemi
12k allah göstermesin
Ekli dosyayı görüntüle 11309
Kasanın anakartı Asus PRIME H410M-K kasanın markasını bilmiyormuş ama galiba bu psu degisirim adam son 7250 dedi yanında 4gb ram hediye veririm dedi 1 ayda garanti ben bunu alsammı arkadaşlar alırsamda bu içindeki parçaların durumunu iyi olup olmadıgını nasıl anlayabilirim.