2.el sistem alınırmı

Agony05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
pc w.el.png

Kasanın anakartı Asus PRIME H410M-K kasanın markasını bilmiyormuş ama galiba bu psu degisirim adam son 7250 dedi yanında 4gb ram hediye veririm dedi 1 ayda garanti ben bunu alsammı arkadaşlar alırsamda bu içindeki parçaların durumunu iyi olup olmadıgını nasıl anlayabilirim.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Ekli dosyayı görüntüle 11309
Kasanın anakartı Asus PRIME H410M-K kasanın markasını bilmiyormuş ama galiba bu psu degisirim adam son 7250 dedi yanında 4gb ram hediye veririm dedi 1 ayda garanti ben bunu alsammı arkadaşlar alırsamda bu içindeki parçaların durumunu iyi olup olmadıgını nasıl anlayabilirim.
Fiyat çok pahalı kampanyalı giriş seviye sistemler bundan kat kat iyidir. Yerinizde olsam almazdım boş yere para vermiş olursunuz.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kesünlikle almayın. Bu fiyata sıfır 5600g apu sistem alırsınız daha iyi olur.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
1050 ti ekran kartlı 10.nesil i3 ve muhtemelen çok kaliteli olmayan psu için fazla geldi. Daha mantıklı ikinci el ya da bütçe artırılırsa kampanyalı giriş seviye sistemler araştırılabilir.

KS

Agony05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fiyat çok pahalı kampanyalı giriş seviye sistemler bundan kat kat iyidir. Yerinizde olsam almazdım boş yere para vermiş olursunuz.
öneribilceginiz veya tek tek toplayabileceginiz bir sistem varmıdır

bütçe 8800 yapabilirim
1050 ti ekran kartlı 10.nesil i3 ve muhtemelen çok kaliteli olmayan psu için fazla geldi. Daha mantıklı ikinci el ya da bütçe artırılırsa kampanyalı giriş seviye sistemler araştırılabilir.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
öneribilceginiz veya tek tek toplayabileceginiz bir sistem varmıdır

bütçe 8800 yapabilirim
Şu sistemi alın biraz bütçeyi aşarak kafanız rahat olsun sıfır ürünler.

turbil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ekli dosyayı görüntüle 11309

alma daha iyi sistem toplarsın 2. el parçalar baya çoğaldı daha iyisini toplama şansın var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri