Sıfır fiyatlarını görünce korkar gibi oldum İlk bakdiğim yer 2.el siteleri oldu sizce Alınırmı alinmazmi
hayır alınmazSıfır fiyatlarını görünce korkar gibi oldum İlk bakdiğim yer 2.el siteleri oldu sizce Alınırmı alinmazmi
Bence alınmaz. 240mm 2K zaten ortalama satanlar kullanmalarına rağmen gidip 1200-1500 civarı fiyat biçiyor hem kullanmış ömrü gitmiş hem risk alıyorsun ne için 500-800tl. 4-5 sene kullanilacak ürün hocam 500-800tl kisarken soğutucu ya da kasayı bozabilirSıfır fiyatlarını görünce korkar gibi oldum İlk bakdiğim yer 2.el siteleri oldu sizce Alınırmı alinmazmi
Garantisi süren ve sağlam bir sıvı soğutma neden alınmasın? Gayet alınır. Fiyatı da piyasasından daha uygunsa alınır. Lakin hiç anlamayan kişiler neyine bakıp alacağını bilmiyorsa almamasını öneririm.Arkadaşlar sıvı soğutma konusunda bilgisizim neden alınmaz ?
deneyip öyle almak lazımSıfır fiyatlarını görünce korkar gibi oldum İlk bakdiğim yer 2.el siteleri oldu sizce Alınırmı alinmazmi
İkinci el fiyatları cazip değil genellikle. Zaten sıvı soğutucular 4-5sene götürür hocam. Sıfırı 2bin TL olan bir ürünü ikinci elden 1k falan olursa alırım ama satıcılar 1300-1500 civarı fiyat koyuyor zaten bı kere alıyorsun sıfır olsun kafan rahat olsun 4-5 sene gidecek.Arkadaşlar sıvı soğutma konusunda bilgisizim neden alınmaz ?