Soru 2.El Sıvı Soğutma Alınırmı

StalinGradOF

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Sıfır fiyatlarını görünce korkar gibi oldum İlk bakdiğim yer 2.el siteleri oldu sizce Alınırmı alinmazmi

emrahea

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garantili bulunursa alınır ama denemek felan sorun olabilir. Garantisi yoksa tavsiye etmem sonuçta riske atılacak kadar uygun fiyatlı değiller.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Elimde 8 sene kullandığım H80i GT var, hatta yurt dışından AM4 aparatı getirttim ve bir süre de AM4 platformunda kullandım. Letgo üzerinden bu modeli satanları gördüm. Ben kutusuna kaldırdım ve satmıyorum. Şunu düşünerek satmıyorum, 5 yıl garantisi vardı bitti ve korozyona uğraması çok muhtemeldir. Son kullandığımda da performansı oldukça iyidi ama "boruları ne zaman çatlar, ne zaman sızıntı yaşatır, ne zaman arızalanır meçhul" düşüncesiyle satmayı düşünmüyorum.

Garantisi devam eden, performansında sıkıntı olmayan, çalışırken garip sesler çıkarmayan bir sıvı soğutmayı çalıştırıp test ederek alabiliyorsanız alın. Bunun haricinde 2. el önermem.

Şöyle bir konu var. Bu konuya muhakkak göz atıp şansınızı deneyin.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Sıfır fiyatlarını görünce korkar gibi oldum İlk bakdiğim yer 2.el siteleri oldu sizce Alınırmı alinmazmi
Bence alınmaz. 240mm 2K zaten ortalama satanlar kullanmalarına rağmen gidip 1200-1500 civarı fiyat biçiyor hem kullanmış ömrü gitmiş hem risk alıyorsun ne için 500-800tl. 4-5 sene kullanilacak ürün hocam 500-800tl kisarken soğutucu ya da kasayı bozabilir

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Arkadaşlar sıvı soğutma konusunda bilgisizim neden alınmaz ?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Garantisi süren ve sağlam bir sıvı soğutma neden alınmasın? Gayet alınır. Fiyatı da piyasasından daha uygunsa alınır. Lakin hiç anlamayan kişiler neyine bakıp alacağını bilmiyorsa almamasını öneririm.
Arızalı ürünü satmak isteyip de ilana "model yükseltmek istiyorum, o yüzden satıyorum" diyenler olabilir, bu başınıza gelmesin istiyorsanız ve sıvı soğutma arızalarından anlamıyorsanız kesinlikle uzak durmanızı öneririm.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
İkinci el fiyatları cazip değil genellikle. Zaten sıvı soğutucular 4-5sene götürür hocam. Sıfırı 2bin TL olan bir ürünü ikinci elden 1k falan olursa alırım ama satıcılar 1300-1500 civarı fiyat koyuyor zaten bı kere alıyorsun sıfır olsun kafan rahat olsun 4-5 sene gidecek.

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
Tanıdığın bildiğin kişi olmadan almak pek de mantıklı değil. Garanti süresi bittikten sonra elde kalması kuvvetle muhtemel. Zaten 2 k lık soğutucu ikinci eli de 1.2 falan a geliyor genelde

dualtime

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bütce el veriyorsa sıfır almak daha mantıklı. 2. elde garantisi devam eden kutu içeriği tam ve herhangi fiziksel sorunu olmayan sıvı soğutucular piyasa fiyatının çok altında ise değerlendirilebilir

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Garantili kutulu az kullanılmış bulursan mantıklı tabii.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri