2. El SSD Bilgisi Olan Acil

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Arkadaşlar bugün ki sistemi kaçırdım artık eski bilgisayarı son kez çalıştırmayı deneyeceğim ama HDD bozuk ben 240 GB bir ssd buldum 2. El win 10 var içinde ben direk bunu alsam bilgisayara taksam driver yüklemem gerekir mi ? Win 10 kendisi yüklüyormuş bide nasıl bişey yapmama gerek varmi

Kayra0133

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
yani eğer yüklenip kullanılmadıysa sorun çıkıcağını sanmıyorum ama yüklenip başka bi bilgisayarda çalıştıysa temiz kurulum şart ayrıca crystal disk info dan ssd nin kullanım saatinede bak fazlaysa alma ömür önemli ssd lerde

KS

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
yani eğer yüklenip kullanılmadıysa sorun çıkıcağını sanmıyorum ama yüklenip başka bi bilgisayarda çalıştıysa temiz kurulum şart ayrıca crystal disk info dan ssd nin kullanım saatinede bak fazlaysa alma ömür önemli ssd lerde
Adamda 2. El almış test felan yapmıyor fakat çalışmaz ise geri iade et diyor temiz kurulum nasıl yapacağım ben peki ekran kartı driver olmada PC masaüstü açılır mı?

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Adamda 2. El almış test felan yapmıyor fakat çalışmaz ise geri iade et diyor temiz kurulum nasıl yapacağım ben peki ekran kartı driver olmada PC masaüstü açılır mı?
Sen üçüncü el olacaksın sana tavsiyem depolama da ikinci eli tercih etme çalışsa bile performans kaybı yaşayabilirsin çünkü nasıl kullanılmış bilmiyorsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri