2 Laptop 2 Farklı ekranı tek ekran yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByBurak Bakırhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler PCHocası üyeleri. Bu gün hediye olarak yeni bi laptop geldi ve benim önceden de bi laptopum oldugu için iki laptopu da birleştirip tek erkran yapmak mümkün müdür ?

g29zPQ.jpg

KS

ByBurak Bakırhan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
PCMaster' Alıntı:
merhaba

sizin istediğiniz aynı ekranda 2 farklı notebook mu kullanamak yoksa özellikleri falanda birleşsin tarzı bişeymi istiosunuz.

Sadece Ekranları birleştirmek istiyorum 2 laptopun da ekranını tek ekran yapmak istiyorum imkanı var mıdır ?
Yani birini bi nevi monitor gibi kullanmak istiyorm.

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Pc master. Nasıl olucak o iş bunun yaptığı 1 hdmi çıkışı alıp birden fazla monitör e veriyor. Bu arkadaşın istediği. 2 cihaz tek monitör

Eren Akaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
konuyu ben de araştırdım ve buldum ama win10 olması lazım iki pcnin de. Önce ek monitör olarak görmek istediğin pcnin ayarlar>sistem>bu bilgisayarda göster sekmesine giriyoruz. Orada her zaman kapalı seçeneğini her yerde ile değiştiriyoruz. Sonra yansıtma yapmak istediğimiz pc'de kablosuz ekran algılayı seçiyoruz ve monitör olarak kullanıcağımız laptop ile bağlanmasını bekliyoruz. biraz uzun sürebilir ve bir kaç defa deneme yapabilirsiniz. sonra iki monitörü tek pcden kullanablirisiniz
not: aynı wifiye bağlı olmalılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri