Beyler bilen bilir yeni modem aldım kullanıyorum elimde 1 adet ttnetin modemi boşta var asusun modemini kullanıyorum elimdeki bu fazla ttnetin modemini wifiyi dağıtmak için nasıl kullanırım yardımcı olabilecek arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi
system3276' Alıntı:acces point yapmak istiyorsun çok denedim ama olmadı acces point destekleyen modem olmalı ve ikinci yani dağıtıcı modem olarak kullanıyorsun
Lightning' Alıntı:Beyler bilen bilir yeni modem aldım kullanıyorum elimde 1 adet ttnetin modemi boşta var asusun modemini kullanıyorum elimdeki bu fazla ttnetin modemini wifiyi dağıtmak için nasıl kullanırım yardımcı olabilecek arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi
Rurouni' Alıntı:modemin access point özelliği olmazsa yapabileceğini sanmıyorum. ttnet modemed yoktur peki ya digger modeminde ? ttnet modemi asıl modem asusu eğer özellikteyse access point görevinde kullanmalısın.
Lightning' Alıntı:Rurouni' Alıntı:modemin access point özelliği olmazsa yapabileceğini sanmıyorum. ttnet modemed yoktur peki ya digger modeminde ? ttnet modemi asıl modem asusu eğer özellikteyse access point görevinde kullanmalısın.
onu bir araştırayım nasıl bakarım böyle bir özellik varmı yokmu yapmakta istemiyorum ttnetin modemi hızı yiyor 3
system3276' Alıntı:Şunu incele istersen
Lightning' Alıntı:Beyler bilen bilir yeni modem aldım kullanıyorum elimde 1 adet ttnetin modemi boşta var asusun modemini kullanıyorum elimdeki bu fazla ttnetin modemini wifiyi dağıtmak için nasıl kullanırım yardımcı olabilecek arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi
system3276' Alıntı:Ah şu sınavlar ah
system3276' Alıntı:Vazelin kullan tavsiye ederim![]()
Rurouni' Alıntı:kimileri bebe yağı diyor hangisi daha iyi acaba![]()
ikisini de dene tarafını seç
Ya da otur çalış![]()
system3276' Alıntı:türkiye halkı kardeşim hiç ummadığın bir yerde bulursun kendini![]()
Lightning' Alıntı:system3276' Alıntı:türkiye halkı kardeşim hiç ummadığın bir yerde bulursun kendini![]()
tplinki aradım anlattım şunu şunu yap dedi yaptım sonra olmadı yapıcak başka birşey yok dedi suratıma kapadı
Rurouni' Alıntı:hahaa adam sevdanın son vurusunu yapmış ayrılmalıyız artık demiş resmen
![]()