Hocam, İşim gereği 12-14 saat pc başındayım. Tek monitör de sıkılmaya başladım yoruyor. Köşede bişiler açayım izleyeyim istiyorum.Sadece görüntü vermesi amacıyla kullanacaksanız 60-75Hz bir ürün yeter. Amaç nedir ?
Eğer şimdiki monitörünüz gibi bir şey istiyorsanız o fiyatlarda IPS ve yüksek tazeleme hızında benim bildiğim tek ürün var.Hocam, İşim gereği 12-14 saat pc başındayım. Tek monitör de sıkılmaya başladım yoruyor. Köşede bişiler açayım izleyeyim istiyorum.
Hocam Asus 24ınc iyi duruyor, Ek olarak gezinirken şu: https://www.sinerji.gen.tr/philips-...midisplayport-freesync-gaming-monitor-p-46009 ürünü gördüm bu tavsiye edebileceğiniz bir ürün olur mu ?Eğer şimdiki monitörünüz gibi bir şey istiyorsanız o fiyatlarda IPS ve yüksek tazeleme hızında benim bildiğim tek ürün var.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
IPS olsun tazeleme hızı önemli değil diyorsanız aşağıdaki ürün de bakılabilir.
![]()
Asus VP229HE 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP229HE 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP229HE 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör özelliklerini incele, 2.743,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com