2. Monitore goruntu gelmiyor

Monster24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
5700XT ekran karti 3600x islemci  gigabyte b450m s2h anakart kullaniyorum. Bu zamana kadar tek monitor kullaniyordum. Msi optix 23.6 inc. Evde eski nesil kare monitor var , calisir vaziyetteydi. Vga girisli monitor. Dp to vga aparat aldim. Ama iki monitor ayni anda calismiyor.  Vga girisli olani tek deneyeyim dedim ama o da Gigabyte yazisi geliyor (anakart sembolu) o gittikten sonra monitor uyku moduna geciyor sinyal yok diyor. Logo dayken bios ada girebiliyorum. Ama sonrasinda goruntu gelmiyor. Nasil cozebilirim bunu. Aparat daha bugun geldi paketini az once acip direk denedim

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Bi Ucu VGA Diğer Ucu DP Olan Kablo İse Yani Kasadan Monitöre Tek Yani Yekpare Bir Kablo Gidiyorsa Bilemem Ama Çevirici Varsa Arada Extradan Olmayabiliyor Mesela Bende Şuan Zamanında Şuan Kullandığım Monitörü 2. Olarak Kullanmak İçin Çevirici Koymak Zorundaydım Araya Bir Tane Ama o Şekilde Olmyordu Bende Direk VGA VGA bağlamak ounda Kalmıştım Şuan DP DP Yek Pare Kablo Ve Çalışıyor Yani Kıssadan Hisse çevirici Girdimi Araya Olmayabiliyor Bazı Monitörlerde

KS

Monster24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayarlardan birden cok monitor yaptim olmadi. Direk ikinci monitor yaptim ilk basta ana monitorde goruntu gitti sonra geri geldi ama 2. Monitore goruntu gelmedi . Aldigim urun buydu;
https://www.amazon.com.tr/dp/B07HGYN49Y/ref=cm_sw_r_cp_apap_EdRdpIzb6881b
Sanirim yanlis urun almisim sadece 1080p destekliyormus galiba oyle bir yazi gordum gibi. Bi bakarsaniz sevinirim. Simdi vga to hdmi alicaktim amazondan o da bu ;
https://www.amazon.com.tr/dp/B07HGW9Q3Q/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_oD18FbD3HEFQA?_encoding=UTF8&psc=1
Monitor eski casper kare bir monitor . 700p bir monitormus. Bu yeni alicagim uygun mudur ?

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ikiside çevirici gördüğüm kadarıyla ve anladığım kadarıyla Pcden DP çıkış alıp Bu Aparat Yardımı İle Sonrasında VGA kaplo Takacaksınız Buna ve Toplamda 2 kablo yapacaksınız eğer doğru anladıysam. Benim bahsedtiğim konuda buydu bu şekilde 2 kablo kullanınca bazen olmayabiliyor.
https://urun.n11.com/kablolar/alfai...iCIAIzx7P9-3CKDE1uksQJ52xLavv6yAaApFIEALw_wcB
Gibi Bir kablo Kullanıldığında Bazen Çalışabiliyor Ama Garantisini Veremem Tabi Sizin Atmış Olduğunuz gibi çevirici Eklediğinizde Benim De Yaşamış Olduğum Gibi Aynı Zamanda Sizinde Başınıza Geldiği Gibi Çalışmıyor bazen Bazı Monütörlerde Ama Size Önerim PC nizde Bir VGA Çıkışı Varsa Monütörünüzde Anladığım Kadarı İle Dp Yada HDMI Yok VGA VGA Yapmanızı Tavsiye Ederim Tabi Siz Bilirsiniz.
Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana
NOT=Atmış Olduğum Kablo Sadece Örnektir Kaliteli olup Olmadığına Bakmadım Sadece Bir Örnek Olsun Diye Attım Yek Pare VGA DP Bir Kablo Olarak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri