2 Sistem

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
2 tane kasa monitör klavye mouse kulaklık 2 sistem istiyorum fiyat toplamda 45k

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
biraz daha detaylı belirtirseniz daha iyi olur mesela monitörler kaç hz, hangi panel veya kaç inch
sonrasında ekran kartı tercihi amd mi nvdia mı vs biraz bilgi verirseniz daha rahat yardımcı olunur

KS

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
biraz daha detaylı belirtirseniz daha iyi olur mesela monitörler kaç hz, hangi panel veya kaç inch
sonrasında ekran kartı tercihi amd mi nvdia mı vs biraz bilgi verirseniz daha rahat yardımcı olunur
ekran kartı nvidia olsun monitörler 165hz olursa iyi olur ips panel

hocam 2 tane full takım sistem

iki sistem derken hocam 2 tane kasa mı lazım yoksa direk sistem mi
hocam 2 tane full takım sistem

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
hocam sistem atarmısınız link olarak
şu anda kontrol ediyorum bir çok sistem var 3060ti olarak ortalam 16-17bin tlye gelecek düzgün bir sistem için bakıyorum

hocam bu sistem gördüğüm kadarıyla uygun görünüyor ancak ben sizin yerinizde olsam elimde 45bin direkt peşin varsa 1 2 hafta bir fp ürünü beklerim çıktığı gibi indirimli fiyatıyla alırım

şu anda kontrol ediyorum bir çok sistem var 3060ti olarak ortalam 16-17bin tlye gelecek düzgün bir sistem için bakıyorum

hocam bu sistem gördüğüm kadarıyla uygun görünüyor ancak ben sizin yerinizde olsam elimde 45bin direkt peşin varsa 1 2 hafta bir fp ürünü beklerim çıktığı gibi indirimli fiyatıyla alırım
dediğimi yaparsanız emin olun güzelinden bi sistem başı 2 3 k kâr edersiniz

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri