- Tepki
- 11
2 tane kasa monitör klavye mouse kulaklık 2 sistem istiyorum fiyat toplamda 45k
iki sistem derken hocam 2 tane kasa mı lazım yoksa direk sistem mi2 tane kasa monitör klavye mouse kulaklık 2 sistem istiyorum fiyat toplamda 45k
ekran kartı nvidia olsun monitörler 165hz olursa iyi olur ips panelbiraz daha detaylı belirtirseniz daha iyi olur mesela monitörler kaç hz, hangi panel veya kaç inch
sonrasında ekran kartı tercihi amd mi nvdia mı vs biraz bilgi verirseniz daha rahat yardımcı olunur
hocam 2 tane full takım sistemiki sistem derken hocam 2 tane kasa mı lazım yoksa direk sistem mi
45kya full paket 2 sistem istiyorsanız benim fikrimce 3060ti kurtarır ekran kartı olarak sistemdeekran kartı nvidia olsun monitörler 165hz olursa iyi olur ips panel
hocam 2 tane full takım sistem
hocam 2 tane full takım sistem
hocam sistem atarmısınız link olarak45kya full paket 2 sistem istiyorsanız benim fikrimce 3060ti kurtarır ekran kartı olarak sistemde
şu anda kontrol ediyorum bir çok sistem var 3060ti olarak ortalam 16-17bin tlye gelecek düzgün bir sistem için bakıyorumhocam sistem atarmısınız link olarak
dediğimi yaparsanız emin olun güzelinden bi sistem başı 2 3 k kâr edersinizşu anda kontrol ediyorum bir çok sistem var 3060ti olarak ortalam 16-17bin tlye gelecek düzgün bir sistem için bakıyorum
![]()
Sinerji Sten Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Inno3d Twin X2 RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sten Ryzen 5 7500F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD Inno3d Twin X2 RTX3060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam bu sistem gördüğüm kadarıyla uygun görünüyor ancak ben sizin yerinizde olsam elimde 45bin direkt peşin varsa 1 2 hafta bir fp ürünü beklerim çıktığı gibi indirimli fiyatıyla alırım