Temizse fiyatı uygun ama mutlaka dezenfekte edin kullanmadan.Kutulu çalısır vaziyette artich 3 buldum içerığiyle gelecekmiş fotoğraf istedim temiz se alınırmı ?
Anladım 50 tl param güvende bedeliyle birlikte 500 liraya geliyor fotoğraf ve video istedimTemizse fiyatı uygun ama mutlaka dezenfekte edin kullanmadan.
Hocam ben hijyen gereken ürünlerde sıfırdan yanayım ama fiyatlar sürekli yükseldiği için mecbur ikinci el tercih ediliyor. Ben olsam sıfır daha düşük kalite alırdım. Ürün güzel almak istersem de fiyatı fena değil, temizse tercih ederdim.Anladım 50 tl param güvende bedeliyle birlikte 500 liraya geliyor fotoğraf ve video istedim
Hocam valla internet kafe kültüründen de cıktığımız için hijyen heleki bu ekonomide 2. Planda güzelce temizlerim ve pedleri yıkarım diye düşünüyorum ilginiz için de ayrıca teşekkür ediyorumHocam ben hijyen gereken ürünlerde sıfırdan yanayım ama fiyatlar sürekli yükseldiği için mecbur ikinci el tercih ediliyor. Ben olsam sıfır daha düşük kalite alırdım. Ürün güzel almak istersem de fiyatı fena değil, temizse tercih ederdim.