Yardım 2 Tane Ram Takınca Görüntü Gelmiyor

ThePatrio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
anakart b450m k2 ramler 3600 gskill her 2 slottan tek ramle görüntü alıyorum ama 2 tane ram takınca görüntü vermiyor biosta güncelledim durup dururken birden oldu anlamadım 2 slotta calısıyor ama 2tane ram takınca görüntü gelmiyor. neyden kaynaklanır ki böle bişi ram bozuldu sandım teki gittim dual channel 2 tane ram aldım bide.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
anakart b450m k2 ramler 3600 gskill her 2 slottan tek ramle görüntü alıyorum ama 2 tane ram takınca görüntü vermiyor biosta güncelledim durup dururken birden oldu anlamadım 2 slotta calısıyor ama 2tane ram takınca görüntü gelmiyor. neyden kaynaklanır ki böle bişi ram bozuldu sandım teki gittim dual channel 2 tane ram aldım bide.
Bios menüye girmek için siyah ekran çıkıyormu enter the bios menü F2 gibi yazı varmı yani ?

KS

ThePatrio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
nasıl böle bişi olabilir anlamadım kafayı yicem xD

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Psu düğmesinden gücü kapatıp Bios Pilini söküp takın sonra Ram leri sökün uçlarını silin geri takın, taktıktan sonra Psu düğmesini açıp bilgisayarı açın yine olmazsa Tek Ram ile Bios D.O.C.P yi ayarlayıp deneyelim.

KS

ThePatrio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Psu düğmesinden gücü kapatıp Bios Pilini söküp takın sonra Ram leri sökün uçlarını silin geri takın, taktıktan sonra Psu düğmesini açıp bilgisayarı açın yine olmazsa Tek Ram ile Bios D.O.C.P yi ayarlayıp deneyelim.
herşeyi denedim bios güncelledim dedigini yaptım pili söktüm taktım yok yani anlamadım xD hadi dedim ram bozuldu 2 tane 0 bile aldım anlamadımki 2. yi takınca görüntü gelmiyor hadi deidm psu güç vermiyordur tek ramle stres testi bile yaptım bişi yok 3600 aldım tekte gene yaptım normal 2. slota rami takınca oluyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Tek Ram ile bilgisayar açılıyorken Bios menüye girip D.O.C.P kısmını Profile 1 yapıp dene.

rainrose743

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam merhaba.Asus tuf b450 plus gaming anakart kullanıyorum . Kit ram aldım 3200 mhz. 2. rami takında görüntü gelmiyor . Ekran kartının fanları hiç dönmüyor bile . Tek ram takında görüntü geliyor . Sizdeki problem gibi . Şuan ki durumunuz nedir ? Çözüm bulabildiniz mi ?

wodmht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakartın arkasındaki ram slotu yerini diş fırcasıyla temizleyip deneyebilirsin olmazsa anakartı düz bi zeminde tutup dene bazen anakart kasıldığı içinde yapabiliyor

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Güç'ü kapat kabloları çıkart.
Tüm parçaları sök işlemci dahil.

Sonra tekrar tak düzelir.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Çevrende Dual kit ram alıp deneyeceğin birisi varsa rica et başka ram ile dene çalışırsa anakartın garantisi varsa garantiye gönder.

Bende hazır sistem almıştım. Asus b450 mk ıı anakartta ram 2x8gb dual Kingston takılıydı.Öyle bir problem yaşamamıştım.3200Mhz de çalışıyordu.

KS

ThePatrio

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Çevrende Dual kit ram alıp deneyeceğin birisi varsa rica et başka ram ile dene çalışırsa anakartın garantisi varsa garantiye gönder.

Bende hazır sistem almıştım. Asus b450 mk ıı anakartta ram 2x8gb dual Kingston takılıydı.Öyle bir problem yaşamamıştım.3200Mhz de çalışıyordu.
anakart aldım reis direk ugrasmadım garantisi bitmişti xD

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri