Yardım 2 Tb Sata SSD Önerisi (5000₺ Bütçe)

KS

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
5.316₺'ye almış oldum iki ürünüde (Aslında bana 3866₺'ye geldi, HDD fiyatlarının üstüne ekledim ve hem M2 SSD hemde daha çok kapasite oldu.) Hepsiburada üzerinden sipariş verdim.

Ek öneri : 2 tb'ı anakarta takıp windows'u buna kurarsanız daha iyi olur sizin için.
Burada dediğiniz başta aklımda vardı, zaten hem vadettiği değerleri veriyormu diye takıp bakacaktım hemde ana disk olarak onu kullanırım 2 TB diye.

KS

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
@Ultraintv hocam bir bakar mısınız yeni aldığım Kioxia SSD yi anakarta monteledim fakat vidasi tutmuyordu ssd kisa kalmisti 1mm falan vida tutmadigi icinde ssdyi hafif egdim ondan bi sey olmaz fakat sorun x1 yuvasında ki adaptöre taktığım M2 SSD'de eğik kaldı sanki üst taraf temas etmiyor gibi kısa decre olmasından korkuyorum normal mi?

birde sistem açıkken falan bu Kioxia SSD vidadan ciksa sorun olurmu cok yani eğimli şekile gelse taktığımız gibi. Saçma bi şey yani 1mm yüzünden sistem kısa devre yapıp yansın istemem ne yapabilirim.

Ekli dosyalar

• 20250624_140314.jpg
    7.9 MB · Görüntüleme: 7
  • 20250624_140259.jpg
    7.3 MB · Görüntüleme: 5
KS

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
adaptörün eğikligi sorun yapmadı çalışıyor internette bir yorum gördüm fakat kafamı karıştırdı, adaptör alıp m2 ssd takan kişinin ssd bozulmuş öyle yazmıştı ne kadar doğru montaj yaptı bilmiyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşmam umarım. neyse şimdi tek sorum Kioxia M2 SSD vidası 1mm falan kaldığı için hafif eğip büktüm onda da sorun yok sistem gördü ama sistem açıkken bu vidadan atıp eğimli şekilde dursa ne olur?

KS

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Kioxia M2 SSD'nin sıcaklığı 65 dereceye kadar çıktı (Direkt anakarta bağlanan) soğutucu almak istesem ayrı para ödemem gerek ve üstüne etiketi söktüğümde garanti dışı kalacak buda ayrı bir sorun ne önerirsiniz şuanda disk klonlama yapıyorum.
1750768206638.png

Ultraintv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
Kioxia M2 SSD'nin sıcaklığı 65 dereceye kadar çıktı (Direkt anakarta bağlanan) soğutucu almak istesem ayrı para ödemem gerek ve üstüne etiketi söktüğümde garanti dışı kalacak buda ayrı bir sorun ne önerirsiniz şuanda disk klonlama yapıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 43019
64 derece çok değil hocam ama isterseniz kasanın camı kapalıysa açabilirsiniz.

Önceden bu şekilde m2 ssd kullanıyordum sadece masada sarsılma vs olursa sistem kapanıyordu windows ona kurulu olduğu için onun dışında defalarca gidip gelmiştir yani bağlantı kopup tekrar bağlanmıştır hiç sorun yaşamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri