2 yıl mining yapılmış kart alınır mı

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
2 yıl mining yapmış 11 ay daha garantisi var
asus tuf modeli alınır mı
yarı fiyatı sıfırı ile

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
hocam arkadaştan furmark testi yapmasını isteyin eğer sıcaklıklar sıfır karttan 5-6 derece fazla ise veya bir anda artmıyorsa alın derim yani yarı fiyat farkı az değil düşünülür ama bu testi mutlaka isteyin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Hangi ortamda yapıldığına bağlı. Genelde mining yapılan kartlarda oynama oluyor. Denildiği gibi test isteyin yada siz test edin , yoksa almayın.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Testler fikir verir, bazı mining yapanlar çok dikkatli kullanıyor. Yine de ben o riski almazdım. Garantisi devam etse dahi kullanımdan kaynaklı hatalar, kullanıcı hatasına girebilir. Şahsen risk alıp onu alacağıma başka model bakardım ya da taksitle alırdım.

KS

EGOKING

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
2 yıl fazla oyullarda ekran kartını ne kadar kullandı bilemeyiz riskli bir iş almazdım.
Testler fikir verir, bazı mining yapanlar çok dikkatli kullanıyor. Yine de ben o riski almazdım. Garantisi devam etse dahi kullanımdan kaynaklı hatalar, kullanıcı hatasına girebilir. Şahsen risk alıp onu alacağıma başka model bakardım ya da taksitle alırdım.
hocam arkadaştan furmark testi yapmasını isteyin eğer sıcaklıklar sıfır karttan 5-6 derece fazla ise veya bir anda artmıyorsa alın derim yani yarı fiyat farkı az değil düşünülür ama bu testi mutlaka isteyin
Hangi ortamda yapıldığına bağlı. Genelde mining yapılan kartlarda oynama oluyor. Denildiği gibi test isteyin yada siz test edin , yoksa almayın.
aldım beyler kartı asus tuf 3060 ti boşta fanlar dönmüyor 31 derece sabit furmarkta 59 derece de kaldı fanlar 65 seviyesinde

pcı express 3.0 anakartım vardı ona taktım çok fark eder mi fps açısından

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri