20.000-25.000 Sistem Önerisi

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hazır sistemlerden 25.000 bandında satışta olan iyi bir sistem tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Parça parça alsam büyük ihtimalle 50.00 bulacak gibi en azından ve hepsini toplamam 1 yılı bulur böyle giderse. Monitörüm yok şu an ama idare edicem artık eski monitörümle. İleride 1440p iyi bir monitör almayı istiyorum. Ekran kartı Radeon veya Geforce fark etmez. Yardımlarınızı bekliyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Aşağıdaki alınabilir özelleştirmelerini yaptım kalan para ile istediğini yaparsın ama arka egzoz dan kısmına fan alman gerekiyor;
Sizce özelleştirme yapmadan 19.000tl + monitör mü almak daha mantıklı yoksa dediğiniz gibi almak mı? Birde SSD
Kod:
Kingston 1TB Renegade PCIe 4.0 x4 NVMe Okuma 7300MB-Yazma 6000MB M.2 SSD
modelini mi almak daha mantıklı olur?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
modelini mi almak daha mantıklı olur?
Tercih edebilirsin daha yüksek okuma ve yazma hızı var.Arka egzoz fanı alman gerekebilir onuda unutmamak lazım.
Sizce özelleştirme yapmadan 19.000tl + monitör mü almak daha mantıklı yoksa dediğiniz gibi almak mı?
tercih senin açıkçası ister öyle ister benim gibi al bana göre eğer monitörün varsa kullan paranı biriktir yeni monitör al sistem den kısma.

Belki diğer arkadaşlar Nvidia sistemde önerebilirler 2. Bir görüş almadan alma sistemi.

KS

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Tercih edebilirsin daha yüksek okuma ve yazma hızı var.Arka egzoz fanı alman gerekebilir onuda unutmamak lazım.

tercih senin açıkçası ister öyle ister benim gibi al bana göre eğer monitörün varsa kullan paranı biriktir yeni monitör al sistem den kısma.

Belki diğer arkadaşlar Nvidia sistemde önerebilirler 2. Bir görüş almadan alma sistemi.

1080p monitör var hocam ama artık parlaklığı filan iyice kötüledi. Köşelerden vinyet efektli gibi ama idare ediyorum işte.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hazır sistemlerden 25.000 bandında satışta olan iyi bir sistem tavsiye eder misiniz arkadaşlar. Parça parça alsam büyük ihtimalle 50.00 bulacak gibi en azından ve hepsini toplamam 1 yılı bulur böyle giderse. Monitörüm yok şu an ama idare edicem artık eski monitörümle. İleride 1440p iyi bir monitör almayı istiyorum. Ekran kartı Radeon veya Geforce fark etmez. Yardımlarınızı bekliyorum.
İnnodan yana problemin yoksa bu sistemi ekran kartını 3070ti, güç kaynağını 750 +80 bronze cooler master ile değişerek alabilirsin.
2k monitör alana kadar darboğaz yaşarsın ancak sonrasında sorun çözülür.

Ekran kartını palit 3070 ti istersen de bu var. Bütçe varsa güç kaynağını asus Tuf ile değiş.

KS

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İnnodan yana problemin yoksa bu sistemi ekran kartını 3070ti, güç kaynağını 750 +80 bronze cooler master ile değişerek alabilirsin.
2k monitör alana kadar darboğaz yaşarsın ancak sonrasında sorun çözülür.

Ekran kartını palit 3070 ti istersen de bu var. Bütçe varsa güç kaynağını asus Tuf ile değiş.

Hocam bu site güvenilir midir? Bir de hikaye ve tek oyunculu oyunlar için iyi bir monitör tavsiye der misiniz.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam bu site güvenilir midir? Bir de hikaye ve tek oyunculu oyunlar için iyi bir monitör tavsiye der misiniz.
Hocam 20k hazır sistem çıktı değerlendirebilirsin.

Monitör olarak bütçen nedir ?

KS

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Bu sistem çıktığı gibi bitmemiş kötü mü yoksa hocam :D sizce fiyat iyi mi 3070ti sistem olsa daha iyi değil mi? Monitor için bütçem 4.000 diyelim.

Değiştirmem gereken bir parça var mı sizce?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bu sistem çıktığı gibi bitmemiş kötü mü yoksa hocam :D sizce fiyat iyi mi 3070ti sistem olsa daha iyi değil mi? Monitor için bütçem 4.000 diyelim.

Değiştirmem gereken bir parça var mı sizce?
Monitör için aşağıdaki;
Sistem iyi ilk hali efsaneydi ama anakart ram iyi idi şimdi sadece bunlar kaldı bunlarda iyi yani sistem çok iyi ama sürekli parçalar değişti.

Şu anki hali bile iyi diğerlerine göre bu bütçede 3070 yok 20k'da.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Siteden yana problem yok. Büyük bir dağıtım firması ve notebook satıcısı. Dağıtıcı firma olması sebebiyle uygun fiyat çekebiliyor. Monitör için bütçeni bir tık artırırsan bu sistemlerin hakkı 2k.
1080p' de üzerler.

KS

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Monitör için aşağıdaki;
Sistem iyi ilk hali efsaneydi ama anakart ram iyi idi şimdi sadece bunlar kaldı bunlarda iyi yani sistem çok iyi ama sürekli parçalar değişti.

Şu anki hali bile iyi diğerlerine göre bu bütçede 3070 yok 20k'da.

Yine kaçırdım desenize 1 aydır bir pc alamadım gitti.

Siteden yana problem yok. Büyük bir dağıtım firması ve notebook satıcısı. Dağıtıcı firma olması sebebiyle uygun fiyat çekebiliyor. Monitör için bütçeni bir tık artırırsan bu sistemlerin hakkı 2k.
1080p' de üzerler.

Şu an için bekleyeyim o zaman çok zorlayacak yoksa hocam.

Ben kart adres ekleyene kadar sistem bitti :cry:

Son düzenleme:
KS

atlas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ona yetişemedim sepette parça eksik diye uyarı geldi. Jahrein Titan sistem bu Mantis sistemden daha iyiydi anladığım kadarıyla, kaç gündür Mantis sistem bitmiyor zaten sizce beklemeyili miyim 3070/3070ti bir sistem için? Kasım çıktıktan sonra daha da artar mı fiyatlar acaba.

Dediğiniz işlemcide stok soğutucu yokmuş 240lık sıvı soğutucuyu almak gerekir?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ona yetişemedim sepette parça eksik diye uyarı geldi. Jahrein Titan sistem bu Mantis sistemden daha iyiydi anladığım kadarıyla, kaç gündür Mantis sistem bitmiyor zaten sizce beklemeyili miyim 3070/3070ti bir sistem için? Kasım çıktıktan sonra daha da artar mı fiyatlar acaba.

Dediğiniz işlemcide stok soğutucu yokmuş 240lık sıvı soğutucuyu almak gerekir?
5700x için sıvı soğutucu iyi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri