Öneri 20.000 Liraya Kadar Laptop Önerisi

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat bandında laptop önerir misiniz? (Monster önerisine kapalıyım.)

Son düzenleme:

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat bandında laptop önerir misiniz? (Monster önerisine kapalıyım.)
Bu fiyat bandında ben de laptop arıyorum. Amacım maksimum performans. Bulabildiğim en iyi seçenek
Bu fiyata hem 3050 alıyorsun hem de ekran kartın 95w oluyor. Bu fiyatta genellikle harici gpu yok olan da 40- 45 w.
Ayrıca indirimde 22-23 civarına yaklaşır mı diye beklediğim
Şu laptop var. içinde 4050 140w var. Aşırı anlayan biri değilim ancak kağıt üstünde ( işlemcisi bir tık daha iyi olabilirdi) bu fiyata gayet iyi gibi duruyor.
Umarım arkadaşlar da varsa başka laptop önerileri, bu marka ve bu laptoplar için olumlu olumsuz yönler hakkında yardımcı olurlar.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Aslinda ilk attigin fena degil. Onu degerlendirebiliriz. Gpu sart degil. Arkadasim icin arastiriyorum da en fazla pes fifa oynar ve gundelik isler amacli.

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
ilk attığım 20.000 altının en iyisi gibi duruyor zaten başka bulamadım. Ben de arkadaş için araştırıyorum ancak bendeki mantık yarın bu ürünler daha pahalı olacağı için olabilecek maksimum performansı satın almak. Bakalım yarın güzel indirimler denk gelecek mi :)

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
ilk attığım 20.000 altının en iyisi gibi duruyor zaten başka bulamadım. Ben de arkadaş için araştırıyorum ancak bendeki mantık yarın bu ürünler daha pahalı olacağı için olabilecek maksimum performansı satın almak. Bakalım yarın güzel indirimler denk gelecek mi :)
Cuma beeeeeeeeelki bi ihtimal bi tik olabilir diye dusunuyorum ama bakalim 😂 ayrica oneri icinde cok tesekkur ederim

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Fırsat: Dell Inspiron 15” Notebook 3520/Core i3-1115G4/8GB/256GB SSD/15.6" FHD/Intel UHD/WLAN + BT/Kb/3 Cell/Ubuntu, Dizüstü Bilgisayar, Laptop https://amzn.eu/d/bNQF6Ol

Sadece gunluk kullanim icin bu nasil acaba?

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
O bütçedeki bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok ancak pek iyi değil gibi.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
O bütçedeki bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok ancak pek iyi değil gibi.
Kendim icin ariyorum bu seferde ama bi turlu karar veremedim ya. Harici ekran kartina gerek yok. Gunluk is amacli kullanacagim kasma donma yapmayacak , agir programlar kullanmayacam ayni anda birden cok is yapabilecegim 15 16ya kadar cikabilecegim bir laptop ariyorum.

Aklimdaki modeller

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri