Başlıkta belirttiğim gibi bu fiyat bandında laptop önerir misiniz? (Monster önerisine kapalıyım.)
Son düzenleme:
Bu fiyat bandında ben de laptop arıyorum. Amacım maksimum performans. Bulabildiğim en iyi seçenekBaşlıkta belirttiğim gibi bu fiyat bandında laptop önerir misiniz? (Monster önerisine kapalıyım.)
Cuma beeeeeeeeelki bi ihtimal bi tik olabilir diye dusunuyorum ama bakalimilk attığım 20.000 altının en iyisi gibi duruyor zaten başka bulamadım. Ben de arkadaş için araştırıyorum ancak bendeki mantık yarın bu ürünler daha pahalı olacağı için olabilecek maksimum performansı satın almak. Bakalım yarın güzel indirimler denk gelecek mi![]()
Fırsat: Dell Inspiron 15” Notebook 3520/Core i3-1115G4/8GB/256GB SSD/15.6" FHD/Intel UHD/WLAN + BT/Kb/3 Cell/Ubuntu, Dizüstü Bilgisayar, Laptop https://amzn.eu/d/bNQF6Olilk attığım 20.000 altının en iyisi gibi duruyor zaten başka bulamadım. Ben de arkadaş için araştırıyorum ancak bendeki mantık yarın bu ürünler daha pahalı olacağı için olabilecek maksimum performansı satın almak. Bakalım yarın güzel indirimler denk gelecek mi![]()
Kendim icin ariyorum bu seferde ama bi turlu karar veremedim ya. Harici ekran kartina gerek yok. Gunluk is amacli kullanacagim kasma donma yapmayacak , agir programlar kullanmayacam ayni anda birden cok is yapabilecegim 15 16ya kadar cikabilecegim bir laptop ariyorum.O bütçedeki bilgisayarlar hakkında çok bilgim yok ancak pek iyi değil gibi.