Mevcut olarak 2. El RTX 3080 kullanıyorum fakat günceli takip etmek anlamında ya 2. el garantili RTX 4070 ya da sıfır RX 7800 XT seçenekleri arasında kaldım, arada yayın yapıyorum, yayın harici genelde oyun amaçlı olacak, önerilerinize açığım.
21k ver bunu al yayin aciyosan amd dusunmeMevcut olarak 2. El RTX 3080 kullanıyorum fakat günceli takip etmek anlamında ya 2. el garantili RTX 4070 ya da sıfır RX 7800 XT seçenekleri arasında kaldım, arada yayın yapıyorum, yayın harici genelde oyun amaçlı olacak, önerilerinize açığım.
Bu tarz satıcılar pek güven vermiyor üstad ya, 2. el ürün satabilirler gibi hissettiriyor, zaten kendisi de yeni satıcıymış yoksa düşünürdüm de. RTX 4070 de aslında 2. el'de garantili ucuza geliyor.21k ver bunu al yayin aciyosan amd dusunme
![]()
Zotac RTX 4070 Super Twin Edge ZT-D40720E-10M 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zotac RTX 4070 Super Twin Edge ZT-D40720E-10M 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zotac RTX 4070 Super Twin Edge ZT-D40720E-10M 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 21.076,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alt seri almayı düşünmüyorum hocam, Power Color Hellhound 7800 XT 20k'ydı tam sanırım onun soğutması vs nasıldır?2. el yerine 0 7800xt alırım daha iyi bende sistem topluyorum ve bu ekran kartını alıcam interrnete testide var daha yeni hataa 20 k yukarı çıkamam diyorsan itopyada msı 6800 var 19 k ya iyi bir kartır https://www.incehesap.com/powercolo...-256bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-72366/
reis çok şansızsın bu kart normalde 20 k idi bugün zam geldi bende üzüldüm vallahi sana atıcağım ekran karlarının testi internet üzerinde var gidip bakabilirsin hepside tanıdık güvenilirBu tarz satıcılar pek güven vermiyor üstad ya, 2. el ürün satabilirler gibi hissettiriyor, zaten kendisi de yeni satıcıymış yoksa düşünürdüm de. RTX 4070 de aslında 2. el'de garantili ucuza geliyor.
Alt seri almayı düşünmüyorum hocam, Power Color Hellhound 20k'ydı tam sanırım onun soğutması vs nasıldır?
Red Devil efsane modeldir de ben de takip ediyordum zam geldi şansa evet, Hell Hound'un performansına bir bakayım, teşekkürler yine de.reis çok şansızsın bu kart normalde 20 k idi bugün zam geldi bende üzüldüm vallahi sana atıcağım ekran karlarının testi internet üzerinde var gidip bakabilirsin hepside tanıdık güvenilir
1. ekran kartı bişiler yapar belki alırsın diye atim https://www.incehesap.com/powercolo...-256bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-65876/
2. az önce atığım kart
3. senin dediğin kartr https://www.incehesap.com/powercolo...-256bit-dx12-gaming-ekran-karti-fiyati-65879/
yayın yapıyosan amd almaRed Devil efsane modeldir de ben de takip ediyordum zam geldi şansa evet, Hell Hound'un performansına bir bakayım, teşekkürler yine de.
Çok fark oluyor mu cidden yayın içerisinde? Bilmediğimden soruyorum denemedim çünkü daha önce, RTX 4070'e yönelebilirim o halde, 2. el garantili baya ürün mevcut. Sıfırları çok pahalı 4070'lerin ve 7800 XT sıfır alınabiliyor indirimlerle vs ama en olmadı 2. el'e yönelicem.yayın yapıyosan amd alma
evet amd sorun yaratıyor yayınlarda bu yüzden yayıncılar amd işlemci + nvidia kart yapıyorÇok fark oluyor mu cidden yayın içerisinde? Bilmediğimden soruyorum denemedim çünkü daha önce, RTX 4070'e yönelebilirim o halde 2. el garantili mevcut baya ürün en olmadı, sıfırları çok pahalı 7800 XT sıfır alınabiliyor indirimlerle vs ama.
Anladım, teşekkür ederim bilgilendirme için, RTX 4070 nasıldır peki genel manada bütçem sanırım ona yetecek gibi duruyor.evet amd sorun yaratıyor yayınlarda bu yüzden yayıncılar amd işlemci + nvidia kart yapıyor
gayet iyi karttır nvida tarafında 3080 ile kapışırAnladım, teşekkür ederim bilgilendirme için, RTX 4070 nasıldır peki genel manada bütçem sanırım ona yetecek gibi duruyor.