20.000 TL civarında gaming önerisisi

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba 20.000 TL civarında GTA 5 vb. Oyun oynucam ilk gaming laptopum olacak kafam çok karıştı herkes çoğu leptopu kötülüyor lütfen bu işten anlayan arkadaşlar öneride bulunsun uzun yıllar götürsün istiyorum bide soğutması iyi olursa tadından yenmez önerilerinizi bekliyorum

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Merhaba 20.000 TL civarında GTA 5 vb. Oyun oynucam ilk gaming laptopum olacak kafam çok karıştı herkes çoğu leptopu kötülüyor lütfen bu işten anlayan arkadaşlar öneride bulunsun gidip mağazadan alicam uzun yıllar götürsün istiyorum bide soğutması iyi olursa tadından yenmez önerilerinizi bekliyorum
Hocam mağazadaki laptopları bilemeyiz , şuan en fazla web den öneri yaparız o laptoplarda mağazada olurmu bilemeyiz.

KS

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam bu seride ısı sorunu fazla diye duymuştum Asus MSI tarafında ısı problemi olmayan önerebileceğin laptop varmı
Hocam kalmamış laptop şaka gibi. Bakarım illaki daha iyisi vardır.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
24kya çıkarsanız 3060lı modeller başlıyor.

KS

Apollon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemcileri de en fazla 5600h oluyor yani zarar gibi bir şey. Piyasa şuan değişik , 24k 3060 laptop alırsan ve işlemciside 5600h olursa , alınmaz.
Hocam bende öyle düşünüyorum yarın büyük ihtimal Alicam GTA 5 de yüksek FPS versin bide ısınmasa çok iyi olur dediğim gibi uzun süre gidecek iyi bir asus MSI modeli Önerirsen çok sevinirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam bende öyle düşünüyorum yarın büyük ihtimal Alicam GTA 5 de yüksek FPS versin bide ısınmasa çok iyi olur dediğim gibi uzun süre gidecek iyi bir asus MSI modeli Önerirsen çok sevinirim
Önerdiğim acer nitroya bir bakın güzel laptop. Asus ve msi çok pahalı ve piyada istediğiniz özellikde asus msi stoklarda kalmamış. Acer nitro Testini bu videodan izleyebilirsiniz ;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri