19k olup cashbackle birlikte 17kya düşen RX 6700xtli sistemler var fakat 6750xtli bilmiyorum.Arkadaşlar elimde xbox series x var onu 13k'ya satıp üstüne 8bin ekleyip 6750xt'li sistem toplamak istiyorum 20k üst sınır bu değişime değer mi tavsiylerinizi alabilirmiyim ?
2k monitörüm var sadece kasa toplıcam ekipmanada gerek yokBence değişime değer çünkü Xbox ve PS gibi konsollarda sadece oyun oynarsınız ancak pc ile neredeyse her işinizi görüp üstüne tekrar oyun oynarsınız. Konsol - PC 1-2 pc kazandı. Onun dışında sistemi monitör ekipman falan dahil mi alacaksınız ?
Üst sınırı 22 yapma imkanınız varsa 2k monitör+ 6700xt sistem önerebilirim hocam, ilgilenirseniz linkleri bırakırım ama acele edin 12 Ağustos sonrası pahalanacak cashback bitiyorArkadaşlar elimde xbox series x var onu 13k'ya satıp üstüne 7bin ekleyip 6750xt'li sistem toplamak istiyorum 20k üst sınır bu değişime değer mi tavsiylerinizi alabilirmiyim ?
2k monitörüm var hocamÜst sınırı 22 yapma imkanınız varsa 2k monitör+ 6700xt sistem önerebilirim hocam, ilgilenirseniz linkleri bırakırım ama acele edin 12 Ağustos sonrası pahalanacak cashback bitiyo
O zaman 17 k civarına atayım hocam alternatif listesine ekleyin2k monitörüm var hocam
O zaman 17 k civarına atayım hocam alternatif listesine ekleyin
hocam peki 6700 ile 6750 arasında fiyat farkını vermeye değer birşey varmıdır 6750 daha güncel olduğu için düşünmüştüm birde ryzen 5600 gibi işlemciler ile daha performanslı yüksek fps verdiğini okumuştum biyerde doğruluk payı varmıdır ?O zaman 17 k civarına atayım hocam alternatif listesine ekley
Güncel diye düşünüyorsunuz ama aradaki FPS farkı az fiyat farkı fazla bence değmez. Ryzen 5 5600 12400F ten bir tık iyi diye biliyorum ikisi de iş görür. Yakın işlemcilerdir.hocam peki 6700 ile 6750 arasında fiyat farkını vermeye değer birşey varmıdır 6750 daha güncel olduğu için düşünmüştüm birde ryzen 5600 gibi işlemciler ile daha performanslı yüksek fps verdiğini okumuştum biyerde doğruluk payı varmıdır ?
Hocam 6750 alırsanız kimse size 1750 lira cashback vermez fiyat farkına onu da ekleyinhocam peki 6700 ile 6750 arasında fiyat farkını vermeye değer birşey varmıdır 6750 daha güncel olduğu için düşünmüştüm birde ryzen 5600 gibi işlemciler ile daha performanslı yüksek fps verdiğini okumuştum biyerde doğruluk payı varmıdır ?