Bütçeyi alma payımız nedirHayırlı akşamlar arkadaşlar 20k civarında intel sistem arıyorum önerileriniz varsa atabilir misiniz?
20 max kankaBütçeyi alma payımız nedir
Anlıyorum sanırım ekran kartı olarak RX 6700xt önerilecek AMD ekran kartı kullanmam diye bir çekinceniz var mı ?20 max kanka
intel istiyoruz kanka intel fanıyızAnlıyorum sanırım ekran kartı olarak RX 6700xt önerilecek AMD ekran kartı kullanmam diye bir çekinceniz var mı ?
var mı önerebileceğin sistem kankamİ5 11400f 3060ti bu bütçeye gider en az .
Hocam işlemci olarak intel var intel harici ekran kartı üretmiyor diye biliyorum çok düşük seviye kart dışındaintel istiyoruz kanka intel fanıyız
var mı önerebileceğin sistem kankam
Hocam Intel ekran kartı yok Nvidia or AMD ?intel istiyoruz kanka intel fanıyız
amd istemiyorum kanka 3060 3070 falan olursa iyi olur k.b soruyu yanlış anlamışımHocam işlemci olarak intel var intel harici ekran kartı üretmiyor diye biliyorum çok düşük seviye kart dışında
Nvidia kankam tam okuyamadım da başka bir şeye de bakıyorumHocam Intel ekran kartı yok Nvidia or AMD ?
Tamam anladık 3070 zor fakat 3060lı bir sistem olabiliramd istemiyorum kanka 3060 3070 falan olursa iyi olur k.b soruyu yanlış anlamışım![]()
Öneririm şimdi.intel istiyoruz kanka intel fanıyız
önerin var mıdır peki?Tamam anladık 3070 zor fakat 3060lı bir sistem olabilir
bekliyorum kanka sağolasın.Öneririm şimdi.
Monitör dahil mi sadece kasa için mi bu fiyat hocam20 max kanka
sadece kasa kankaMonitör dahil mi sadece kasa için mi bu fiyat hocam
Şuna bir bak derim bütçenin altındasadece kasa kanka
sağolasın kanka amd ekran kartlı sistem varsa da bildiğin atar mısın bi karşılaştırma yapmak istiyorum da. Sağolasın tekrardan.Şuna bir bak derim bütçenin altında
![]()
NOVA-3060 / INTEL i5-12400F/ ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-3060 oyuncu bilgisayarı INTEL i2-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bütçeni 2k gibi biraz aşarsan altdaki sistem çok daha iyi ama üsttekide güzel.
Belki arkadaşlar daha iyilerini bulur tabi.![]()
EASTERGAMERS TV-E6 / INTEL I5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTERGAMERS TV-E6 oyuncu bilgisayarı INTEL Core i5-12400f ve ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
sağolasın kanka amd ekran kartlı sistem varsa da bildiğin atar mısın bi karşılaştırma yapmak istiyorum da. Sağolasın tekrardan.