- Tepki
- 0
Bütçem 20,000 2-3k yukarıya esnetebilirim nvidia ekran kartlı olarak tavsiye edebileceğiniz sistemler var mıdır?
Bütçem 20,000 2-3k yukarıya esnetebilirim nvidia ekran kartlı olarak tavsiye edebileceğiniz sistemler var mıdır?
Bende aynısını öneririm ama egzoz fanına ihtiyaç var diye biliyorum 1 adet kasaya uyumlu fan alman gerekmekte.![]()
MESUT CEVIK-MC5 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MESUT CEVIK-MC5 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
alabilirsen çok iyi sistem
aynı zamanda 32 gb ram kullanmak istiyorum işim gereği fazla ram'e ihtiyacım oluyor ama default anakartta 2 ram slotu bulunuyorBende aynısını öneririm ama egzoz fanına ihtiyaç var diye biliyorum 1 adet kasaya uyumlu fan alman gerekmekte.
Anakart:MSI PRO B660M-B DDR4 DDR4 3200 MHz DPx1 HDMIx1 USB3.2 mATX AnakartBütçem 20,000 2-3k yukarıya esnetebilirim nvidia ekran kartlı olarak tavsiye edebileceğiniz sistemler var mıdır?
Bu sistemdeki ramleri satıp 2x16 alabilirsin.aynı zamanda 32 gb ram kullanmak istiyorum işim gereği fazla ram'e ihtiyacım oluyor ama default anakartta 2 ram slotu bulunuyor
ASUS TUF GAMING B660M-PLUS Anakartını seçersemde fiyatı çok artıyor :S
Ekran Kartı olarak 3060 ti Plus da kullanılabilir 3070 le aynı performansı veriyor hem daha uygun fiyatlı. Bu şekilde ramleri 32GB a yükseltebiliriz.Anakart:MSI PRO B660M-B DDR4 DDR4 3200 MHz DPx1 HDMIx1 USB3.2 mATX Anakart
İşlemci:Intel Core i5-12400F 2.50GHz 6 Çekirdek 18MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci
Ekran Kartı:Palit Nvidia GeForce RTX 3070 Gaming Pro LHR 8GB 256Bit GDDR6 DX12 PCI-Express 4.0 Ekran Kartı
Ram:Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200
SSD:WD Blue SN570 WDS500G3B0C 500 GB M.2 NVMe SSD
Kasa:Dark Maxima V20
PSU:FSP HYDRO GSM LİTE PRO 750W 80+GOLD
Toplam Fiyat: 23.509 TL
satmana bile gerek yok aslında bazı firmalar yapıyor (gaming genden emin değilim) onlara ilet 32gb istediğini havale şeklinde ödeme yapıp halledebilirsinBu sistemdeki ramleri satıp 2x16 alabilirsin.
sanal linux için mi 32gb ram istiyorsunayrı ayrı toplamaktan ziyade hazır bir sistem istiyorum hem uğraşmamak hemde daha hızlı elime ulaşması için.1 hafta önce aslında beğendiğim sistemler vardı ama hepsi kaybolmuş piyasada şuanda çok fazla sistem yok sanırım![]()
linux değil ama evet sanal bilgisayarlar içinsanal linux için mi 32gb ram istiyorsun
Hazır sistemlerde bazı parçalardan kısılıyor. Yukarıda atılanda ekran kartı , PSU ve kasadan kısılmış. 2 fanlı kart için cam bir kasa kullanılmış ki o kart zaten 73-74 dereceyi görüyor birde egzoz fansız cam kasada 80 i görür. PSU corsair ama en giriş seviyesi.ayrı ayrı toplamaktan ziyade hazır bir sistem istiyorum hem uğraşmamak hemde daha hızlı elime ulaşması için.1 hafta önce aslında beğendiğim sistemler vardı ama hepsi kaybolmuş piyasada şuanda çok fazla sistem yok sanırım![]()
ben de kullanıyorum 16gb her türlü yetiyor zaten sanal açıldığında windowsun performansı düşüyor fakat seni aksatmıyor hiçbir türlü tabi yine de senin bileceğin işlinux değil ama evet sanal bilgisayarlar için
max 70 görmüş o da God of war dlls kalite ultra da diğer oyunlarda 62-63Hazır sistemlerde bazı parçalardan kısılıyor. Yukarıda atılanda ekran kartı , PSU ve kasadan kısılmış. 2 fanlı kart için cam bir kasa kullanılmış ki o kart zaten 73-74 dereceyi görüyor birde egzoz fansız cam kasada 80 i görür. PSU corsair ama en giriş seviyesi.
EMİNMİSİN ? Çok kolay ısınıyor.ben de kullanıyorum 16gb her türlü yetiyor zaten sanal açıldığında windowsun performansı düşüyor fakat seni aksatmıyor hiçbir türlü tabi yine de senin bileceğin iş
max 70 görmüş o da God of war dlls kalite ultra da diğer oyunlarda 62-63
hocam iyi misin sistem incelemesi yapılmış sıcaklıklar için. binbir neden var 3070lerin hepsi aynı sıcaklıkta mı çalışıyor kasa fanı farklı olur mesh olur ben demiyorum adamlar test etmiş en üst olarak ta 70 görmüşEMİNMİSİN ?
Yukarıda attığım videoda ki kart hazırt sistemdeki ile birebir aynı. Bu videoda Piyasadaki 3070 lerin karşılarştırması. Dual versiyonu en sonlarda sıcaklık performansı olarak.hocam iyi misin sistem incelemesi yapılmış sıcaklıklar için. binbir neden var 3070lerin hepsi aynı sıcaklıkta mı çalışıyor kasa fanı farklı olur mesh olur ben demiyorum adamlar test etmiş en üst olarak ta 70 görmüş
dostum benim herhalde anlamıyorsun beni bu sistemin incelemesi bu videoda ben de sana diyorum ki 70 dereceyi geçmemiş sen 80i görür diyorsunYukarıda attığım videoda ki kart hazırt sistemdeki ile birebir aynı. Bu videoda Piyasadaki 3070 lerin karşılarştırması. Dual versiyonu en sonlarda sıcaklık performansı olarak.
Kullanılan kasa aynı mı ? Yan taraftaki camı bile takılmamış bu tür şeyler sıcaklıyı çok etkiliyor.dostum benim herhalde anlamıyorsun beni bu sistemin incelemesi bu videoda ben de sana diyorum ki 70 dereceyi geçmemiş sen 80i görür diyorsun
tamam dostum sen haklısın xdKullanılan kasa aynı mı ? Yan taraftaki camı bile takılmamış bu tür şeyler sıcaklıyı çok etkiliyor.