20.000TL Nvidia sistem önerisi?

furkanxkarakilic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçem 20,000 2-3k yukarıya esnetebilirim nvidia ekran kartlı olarak tavsiye edebileceğiniz sistemler var mıdır?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

furkanxkarakilic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende aynısını öneririm ama egzoz fanına ihtiyaç var diye biliyorum 1 adet kasaya uyumlu fan alman gerekmekte.
aynı zamanda 32 gb ram kullanmak istiyorum işim gereği fazla ram'e ihtiyacım oluyor ama default anakartta 2 ram slotu bulunuyor
ASUS TUF GAMING B660M-PLUS Anakartını seçersemde fiyatı çok artıyor :S

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Ekran Kartı olarak 3060 ti Plus da kullanılabilir 3070 le aynı performansı veriyor hem daha uygun fiyatlı. Bu şekilde ramleri 32GB a yükseltebiliriz.
3060ti plus vs 3070.png

KS

furkanxkarakilic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ayrı ayrı toplamaktan ziyade hazır bir sistem istiyorum hem uğraşmamak hemde daha hızlı elime ulaşması için.1 hafta önce aslında beğendiğim sistemler vardı ama hepsi kaybolmuş piyasada şuanda çok fazla sistem yok sanırım :(

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
ayrı ayrı toplamaktan ziyade hazır bir sistem istiyorum hem uğraşmamak hemde daha hızlı elime ulaşması için.1 hafta önce aslında beğendiğim sistemler vardı ama hepsi kaybolmuş piyasada şuanda çok fazla sistem yok sanırım :(
sanal linux için mi 32gb ram istiyorsun

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Hazır sistemlerde bazı parçalardan kısılıyor. Yukarıda atılanda ekran kartı , PSU ve kasadan kısılmış. 2 fanlı kart için cam bir kasa kullanılmış ki o kart zaten 73-74 dereceyi görüyor birde egzoz fansız cam kasada 80 i görür. PSU corsair ama en giriş seviyesi.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
linux değil ama evet sanal bilgisayarlar için
ben de kullanıyorum 16gb her türlü yetiyor zaten sanal açıldığında windowsun performansı düşüyor fakat seni aksatmıyor hiçbir türlü tabi yine de senin bileceğin iş

Hazır sistemlerde bazı parçalardan kısılıyor. Yukarıda atılanda ekran kartı , PSU ve kasadan kısılmış. 2 fanlı kart için cam bir kasa kullanılmış ki o kart zaten 73-74 dereceyi görüyor birde egzoz fansız cam kasada 80 i görür. PSU corsair ama en giriş seviyesi.
max 70 görmüş o da God of war dlls kalite ultra da diğer oyunlarda 62-63

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
ben de kullanıyorum 16gb her türlü yetiyor zaten sanal açıldığında windowsun performansı düşüyor fakat seni aksatmıyor hiçbir türlü tabi yine de senin bileceğin iş

max 70 görmüş o da God of war dlls kalite ultra da diğer oyunlarda 62-63
EMİNMİSİN ? Çok kolay ısınıyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
hocam iyi misin sistem incelemesi yapılmış sıcaklıklar için. binbir neden var 3070lerin hepsi aynı sıcaklıkta mı çalışıyor kasa fanı farklı olur mesh olur ben demiyorum adamlar test etmiş en üst olarak ta 70 görmüş

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam iyi misin sistem incelemesi yapılmış sıcaklıklar için. binbir neden var 3070lerin hepsi aynı sıcaklıkta mı çalışıyor kasa fanı farklı olur mesh olur ben demiyorum adamlar test etmiş en üst olarak ta 70 görmüş
Yukarıda attığım videoda ki kart hazırt sistemdeki ile birebir aynı. Bu videoda Piyasadaki 3070 lerin karşılarştırması. Dual versiyonu en sonlarda sıcaklık performansı olarak.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Yukarıda attığım videoda ki kart hazırt sistemdeki ile birebir aynı. Bu videoda Piyasadaki 3070 lerin karşılarştırması. Dual versiyonu en sonlarda sıcaklık performansı olarak.

dostum benim herhalde anlamıyorsun beni bu sistemin incelemesi bu videoda ben de sana diyorum ki 70 dereceyi geçmemiş sen 80i görür diyorsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri