20.000TL üniversite için laptop önerisi?

Toddddddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba bu sene mekatronik mühendisliğine başladım hem bölüm ile ilgili işimi görecek hemde arada aldığım video edit işlerinde kullanıcam. 15 inçten büyük olmaması ve sade bir tasarımı olması tercihimdir. Şuan aklımda 3050 li asus rog zephyruslar var yada asus rog flow bütçeyi duruma göre arttırabilirim. İyi forumlar.

KS

Toddddddd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bana biraz daha küçük ve sade bir şey lazım. Özellik olarak dell baya iyi ama çok kaba bir bilgisayar

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
Merhaba bu sene mekatronik mühendisliğine başladım hem bölüm ile ilgili işimi görecek hemde arada aldığım video edit işlerinde kullanıcam. 15 inçten büyük olmaması ve sade bir tasarımı olması tercihimdir. Şuan aklımda 3050 li asus rog zephyruslar var yada asus rog flow bütçeyi duruma göre arttırabilirim. İyi forumlar.
En mantıklı tercih 12.nesil intel işlemcili Dell olur i5-12500H mühendislik uygulamaları için birebir optimize bir işlemci

caglar1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar;
Aşağıda belittiğim modeli tercih edebilirsin. Bahsettiğin kullanımlar için fazlasıyla yeterli olacaktır. Özellikle işlemci ve ekran kartı performansı gayet iyi. İncelemeni tavsiye ederim.

capoonnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekran boyutu bi tık büyük istediğine göre ama, sade tasarım istediğin için inceleyebilirsin, İşlemcisi ve ekran kartıyla işini görecektir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Huawei veya Asus zenbook / oled öneririm ama fiyat performans olarak çok düşük ürünler olur. Bütçe çok karşılamıyor onu da

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar