20-21.000 TL Sistem Tavsiyesi

fazvaz35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba. Bugün ya da yarın sipariş vereceğim. Monitör dahil değil. Aklımda bu sistem'in eagle oc ve lian li lancool 205 mesh seçilmiş hali var. 20.700tl yapıyor bu şekilde. Ancak çeşitli yerlerde Eagle OC 3070ti'nin fazla ısındığını duydum. Bu bana bir sıkıntı yaratır mı emin olamadım. Onun dışında bu fiyat aralığında 3060ti denk geliyor anca, e 3060ti ile 3070ti arasında da çok fark var. O yüzden kafam karıştı. Farklı bir önerisi olan var mı? Veya linkteki sistemi alıp geçeyim mi? Sıcaklık çok sorun yaratır mı?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Arkadaşlar merhaba. Bugün ya da yarın sipariş vereceğim. Monitör dahil değil. Aklımda bu sistem'in eagle oc ve lian li lancool 205 mesh seçilmiş hali var. 20.700tl yapıyor bu şekilde. Ancak çeşitli yerlerde Eagle OC 3070ti'nin fazla ısındığını duydum. Bu bana bir sıkıntı yaratır mı emin olamadım. Onun dışında bu fiyat aralığında 3060ti denk geliyor anca, e 3060ti ile 3070ti arasında da çok fark var. O yüzden kafam karıştı. Farklı bir önerisi olan var mı? Veya linkteki sistemi alıp geçeyim mi? Sıcaklık çok sorun yaratır mı?
Alabilirsiniz. Mesh kasa aliyorsunuz kasa hava akışı iyi seviyelerde olacaktır. Isınma problemi yaşarsanız fan ayarlarını yüksek devirde sabitlersiniz veya kasaya 1 2 fan eklersiniz çözülür. Bu sistemin vereceği performans için 2k monitör almanızı öneririm.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Gaming OC modeline göre soğutma ve belki parça kalitesi olarak daha düşüktür ama çok fazla ısınıp sorun çıkaracağını sanmam. Çok iyi değil ama çok kötü de değil.

KS

fazvaz35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkürler cevaplar için. Sistem uygun bence fazlasıyla, sizce bu fiyat aralığında daha iyisini bulabilir miyim şu anda? Birkaç sebepten ötürü Nvidia'da kararlıyım bu arada AMD tercih etmeyeceğim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri