- İşlemci
- Intel veya AMD
- Ekran Kartı
- AMD
Oyun için alacağım ve ekran kartı AMD olacak. İşlemci farketmez, Intel'de olur AMD'de. Ucuz ama kaliteli bir NVME M2 SSD önerebilirsiniz onun haricinde. 1TB HDD var o yüzden sıkıntı yok.
Neden amd ? Nvidia öneririm teknoloji olarak daha iyi.Oyun için alacağım ve ekran kartı AMD olacak. İşlemci farketmez, Intel'de olur AMD'de. Ucuz ama kaliteli bir NVME M2 SSD önerebilirsiniz onun haricinde. 1TB HDD var o yüzden sıkıntı yok.
Oyun için alacağım ve ekran kartı AMD olacak. İşlemci farketmez, Intel'de olur AMD'de. Ucuz ama kaliteli bir NVME M2 SSD önerebilirsiniz onun haricinde. 1TB HDD var o yüzden sıkıntı yok.
4060ti alabiliyorken bunu almak çok çok mantıksız olurGençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sistemi alıp özelleştirme yapabilirsin. SSD olarak eğer bütçen + olarak varsa Samsung 980 PRO 1 TB almanı öneririm okuma/yazma iyidir. Kaliteli nvme m2 ssd'lerdendir.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sistemi alıp özelleştirme yapabilirsin. SSD olarak eğer bütçen + olarak varsa Samsung 980 PRO 1 TB almanı öneririm okuma/yazma iyidir. Kaliteli nvme m2 ssd'lerdendir.
Ama sana asıl önerim AMD işlemci + NVIDIA ekran kartıdır.Oyun için alacağım ve ekran kartı AMD olacak. İşlemci farketmez, Intel'de olur AMD'de. Ucuz ama kaliteli bir NVME M2 SSD önerebilirsiniz onun haricinde. 1TB HDD var o yüzden sıkıntı yok.
linuxta nvidia sıkıntılı çalışıyor.Neden amd ? Nvidia öneririm teknoloji olarak daha iyi.
Evet duymuştum. AMD olarak f/p sistem var mı bilmiyorum geçen şunu atmışlardılinuxta nvidia sıkıntılı çalışıyor.
Evet duymuştum. AMD olarak f/p sistem var mı bilmiyorum geçen şunu atmışlardı
Bundan başka var mı bilmiyorum öyle genel olarak.![]()
Sinerji Crucio Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Intel Core i5 12400F 16GB DDR5 512GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Crucio Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Intel Core i5 12400F 16GB DDR5 512GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam yaptığım araştırmalara göre R5 5600 ve RX 6600 ikilisi benim için uygun duruyor. Diğer bileşenleri önerseniz çok güzel olur.
Şu var bak güç kaynağını değiştirip bunu alabilrisin![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hayir. Vento fsp falan seçHocam 650w GameBooster'ı seçtim uygun mudur?
Ekli dosyayı görüntüle 33091
Hayir. Vento fsp falan seç
Bütçe varsa biraz daha iyi bir model seç. Bütçe yoksa bu iyi.
Hocam seçimlerden dolayı sanırım 22 kya çıkmış. Onun yerine şu sistemi alıp anakartı msi yapsam alınır mı sizce?Şu var bak güç kaynağını değiştirip bunu alabilrisin![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
nvidia alcaksan şunu alHocam seçimlerden dolayı sanırım 22 kya çıkmış. Onun yerine şu sistemi alıp anakartı msi yapsam alınır mı sizce?
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ve darboğaz vs olur mu uzun kullanımda?
Anakart değiştirmeye gerek varmıdır hocam?nvidia alcaksan şunu al
Veya ilk attığım space 5a.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Biostar istemiyosan msi seç işlemci r5 5600 yap.Anakart değiştirmeye gerek varmıdır hocam?
Hocam hala soruyorum kusura bakmayın amaBiostar istemiyosan msi seç işlemci r5 5600 yap.
45k fiyatı var sistemin ekran kartı stoğu bitmiş 7800xt seçince 45k oluyorHocam hala soruyorum kusura bakmayın ama
Şu sistem bana çok iyi gibi geldi alınır mı?![]()
MONACO-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MONACO-4060 sistem tavsiyesidir. RTX 4060 ekran kartı, AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr