20 25 k arası oyuncu monitörü onerirmisiniz
1080p 2k?20 25 k arası oyuncu monitörü onerirmisiniz
2 k1080p 2k?
2k ise bu
![]()
Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 19.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
pc soyle topladim intel 13900 k asus rog 4070 ti super oc anakart rog strik z790-e gaming wife rog ryujin iii 360 rgb sivi sogutma o yuzden hakki olan bir monitor istiyorum kafam cok karisik
pc de kötü toplanmış bence.
pc soyle topladim intel 13900 k asus rog 4070 ti super oc anakart rog strik z790-e gaming wife rog ryujin iii 360 rgb sivi sogutma o yuzden hakki olan bir monitor istiyorum kafam cok karisik
Asus takintisi var reis bu cikti vallhpc de kötü toplanmış bence.
Asus takıntısı keşke yapmasaymışsın parana yazık olmuş. Üstte atılan monitörü alıp geçebilirsin.Asus takintisi var reis bu cikti vallh![]()
Benim attığımı al o zamanAsus takintisi var reis bu cikti vallh![]()
Öneririmarkadaşlar merhaba acaba
https://www.vatanbilgisayar.com/del...mi-dp-freesync-g-sync-ips-gaming-monitor.html
acaba bu monitör nasıldır önerirmisiniz
Teşekkürederim, taksıt cok önemlı değil peki başka öneriniz varmıdır ? şunada bak dediğiniz ?Öneririm
Taksit yapmıycaksan bunu al.![]()
Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın. Hızlı IPS panel, Extreme modunda yıldırım hızında 1ms GtG (Gray to…www.laptop.com.tr
Bu fiyatta 2k 240hz olarak taş gibi monitör. Bütçeniz varsa alın bunu.Teşekkürederim, taksıt cok önemlı değil peki başka öneriniz varmıdır ? şunada bak dediğiniz ?
bütçede sıkıntı yok, sadece bir sorum daha olacak, evet biraz fazla pahalı ülkemızde ama peki biraz daha bütçe arttırıp Qled panel almak mı basına birsey gelmediği sürece uzun zaman kullanım ıcın hemde görüntü için yoksa bu yeter gerek yok o kadar çıkmaya mı dıye dusunuyorsunuzBu fiyatta 2k 240hz olarak taş gibi monitör. Bütçeniz varsa alın bunu.
aldım bunu teşekkür ederımÖneririm
Taksit yapmıycaksan bunu al![]()
Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın. Hızlı IPS panel, Extreme modunda yıldırım hızında 1ms GtG (Gray to…www.laptop.com.tr