20 25 k pc önerisi

Kaanarc1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
20 25 k bütçem var çoğunlukla rust valo vs oynuyorum monitör ihtiyacım da var bana en canavar pc yi önerme şansınız varsa çok sevinirim donanımsal olarak pek anlamıyorum yani olduğu kadar yayın açmayı vs düşünüyorum ilginiz için teşekkür ederim umarım bulabilirim

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48

Totalde 22.100 yapıyor hocam. Bilgisayar parçalarına upgrade yapabilir veya monitörü VA panel tercih ederim diyorsanız farklı bir sistem bakıp monitörden kısalım. Her halükarda 20k vereceğiniz sistem için 2K monitör tercih edin.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yayın için nvidia deniyor. Yoksa bizde amd önermeyi biliyoruz. Eğer sizin için sorun olmazsa amd önerelim?

KS

Kaanarc1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yayın için nvidia deniyor. Yoksa bizde amd önermeyi biliyoruz. Eğer sizin için sorun olmazsa amd önerelim?
Yani benim için bir problem yok ben olabildiğince bu fiyata uygun bir sistem arayışı içindeyim çok bir bütçe olmasada iyi bir sistem arıyorum rust oynadığım sırada bana sıkıntı yaratmasa yeterli valo zaten her türlü fps veriyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yani benim için bir problem yok ben olabildiğince bu fiyata uygun bir sistem arayışı içindeyim çok bir bütçe olmasada iyi bir sistem arıyorum rust oynadığım sırada bana sıkıntı yaratmasa yeterli valo zaten her türlü fps veriyor
Bafır sistemdeki panther ram iyimi bilmiyorum, kasadanda emin değilim. 1-2 değişiklik ile alınabilir.

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48

Videoda sistemde canlı yayın açarak FPS değerlerini gösteriyor. Fiyatına göre uygun bir sistem. Daha uygunu bulunabilirse alınabilir fakat arkadaşın üstte attığı sistem hariç daha uygununun olduğunu sanmıyorum.

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Sistemi toplayan arkadaş belli ki bilgisayar konularına pek hakim değil. Videoda pek bir şeyden bahsetmiyor ya da fazla oyun testinde bulunmuyor. İkilinin tam potansiyelini farklı oyunlarda şu videolardan görebilirsiniz.

1080p gaming ;

2K gaming ;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri