Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütçem 20-25k rekabetçi oyun çok oynamıyorum daha çok hikaye tabanlı oynuyorum görüntü benim için daha önemli 4k lık monitörler var ama sistemim 4k oyunculuk için yeterli değil zaten o yüzden öneriniz varmı?
4K oyuncular için çok fazla tercih edilmez. Eğer bütçenizi biraz daha artırırsanız Rog Strıx XG27AQDMES in 26,5inçlik oled monitörünü tercih edebilirsiniz.240hz ve 0,03ms ve 3.nesil oled panel teknolojisi barındırıyor. Eski olan panel yanma sorunları bu nesilde çözülmüş oldu. Bütçenize göre ıps tarzı modeller bakmanız çok mantıklı değil, o yüzden önerim bu monitör olur, fiyatları takip edin illa fiyat indiriminde sizin istediğiniz fiyata gelebilir.
Bütçem 20-25k rekabetçi oyun çok oynamıyorum daha çok hikaye tabanlı oynuyorum görüntü benim için daha önemli 4k lık monitörler var ama sistemim 4k oyunculuk için yeterli değil zaten o yüzden öneriniz varmı?
Samsung Odyssey OLED G5 27" LS27FG500SUXUF (S27FG500) Monitör S27FG500SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.