- Tepki
- 8
Selam Arakadaşlar tekrar merhaba,
Forumda konu açmıştım ve arkadaşların tavsiyesi üzerine bekleme kararı almıştık. Üni den biriyle konuşma fırsatım oldu ve laptop+monitör almamı 2. Sınıftan itibaren sistem topla dedi.
İlk yıl üni ye laptopu çok getireceksin dedi. Sizden isteğim daha çok mimarlık aynı zaman da oyun için laptop tavsiyesi vermeniz. Aklımda monster tulpar var ama kullanıcı yorumları cok tutarsız.
Ek olarak monitör de ihtiyacım 5k Civarında. Şu monitörleri önerir misiniz?
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Forumda konu açmıştım ve arkadaşların tavsiyesi üzerine bekleme kararı almıştık. Üni den biriyle konuşma fırsatım oldu ve laptop+monitör almamı 2. Sınıftan itibaren sistem topla dedi.
İlk yıl üni ye laptopu çok getireceksin dedi. Sizden isteğim daha çok mimarlık aynı zaman da oyun için laptop tavsiyesi vermeniz. Aklımda monster tulpar var ama kullanıcı yorumları cok tutarsız.
Ek olarak monitör de ihtiyacım 5k Civarında. Şu monitörleri önerir misiniz?
MSI 27″ OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör
27” (69cm) IPS Panel Ekrandaki renkleri ve parlaklığı optimize ederek görüntü deneyiminizi geliştirir. 1920×1080 FHD Yüksek Çözünürlük En yeni oyunları oynarken veya film izlerken çok daha ince…
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç Gaming Monitör
Profesyonel oyuncular ve etkileyici bir oyun deneyimi arayanlar için tasarlanan 170Hz* yenileme hızına sahip 27 inç WQHD (2560 x 1440) IPS oyuncu monitörüdür.
Moderatörün son düzenlenenleri: