Almayi mi düşünüyorsunuz hocam yoksa ürün sizin satmak için mi ona göre yorum yaparızKaç lira eder arkadaşlar ve performans yorumunuz nedir
AlıcamAlmayi mi düşünüyorsunuz hocam yoksa ürün sizin satmak için mi ona göre yorum yaparız
Modart grubundaki olan PC mj buAlıcam
Parçaları kontrol ederek alabilirsiniz. 4 aylık cihaz deniliyor parçaların faturası kutusu herşeyi duruyor mu tektek incelemek lazım. Ekran kartı vs bak hocam içi açılmış mi hiç. 4 aylık cihazı satması Ilgınc geldi bide Facebook da satıyorlar miydi. Özellikleri iyi bı sorunu yoksa alınırAlıcam
Adam laptop Alacam diye satıyorum dedi , farklı hesaptan yazdım bu kez borç yüzünden satıyorum dedi vazgeçtim. Yinede yorumunuz için teşekkürler, sizde şüphelenmişsinizParçaları kontrol ederek alabilirsiniz. 4 aylık cihaz deniliyor parçaların faturası kutusu herşeyi duruyor mu tektek incelemek lazım. Ekran kartı vs bak hocam içi açılmış mi hiç. 4 aylık cihazı satması Ilgınc geldi bide Facebook da satıyorlar miydi. Özellikleri iyi bı sorunu yoksa alınır
Normal satiyom diyeceğine niye farklı yalanlara başvuruyorlar anlamış değilim. Oynamıyorum satiyom dese bı sorun olmayacakAdam laptop Alacam diye satıyorum dedi , farklı hesaptan yazdım bu kez borç yüzünden satıyorum dedi vazgeçtim. Yinede yorumunuz için teşekkürler, sizde şüphelenmişsiniz![]()