20 Ay Garantili Sistem

snn229

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bu sistemi almayı düşünüyorum Kaç lira eder arkadaşlar ve performans yorumunuz nedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-06-22-00-10-37-574_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2023-06-22-00-10-37-574_com.facebook.katana.jpg
    911.5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
KS

snn229

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam bu hem işlemci hem ekran kartı olarak daha iyi

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Parçaları kontrol ederek alabilirsiniz. 4 aylık cihaz deniliyor parçaların faturası kutusu herşeyi duruyor mu tektek incelemek lazım. Ekran kartı vs bak hocam içi açılmış mi hiç. 4 aylık cihazı satması Ilgınc geldi bide Facebook da satıyorlar miydi. Özellikleri iyi bı sorunu yoksa alınır

KS

snn229

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Parçaları kontrol ederek alabilirsiniz. 4 aylık cihaz deniliyor parçaların faturası kutusu herşeyi duruyor mu tektek incelemek lazım. Ekran kartı vs bak hocam içi açılmış mi hiç. 4 aylık cihazı satması Ilgınc geldi bide Facebook da satıyorlar miydi. Özellikleri iyi bı sorunu yoksa alınır
Adam laptop Alacam diye satıyorum dedi , farklı hesaptan yazdım bu kez borç yüzünden satıyorum dedi vazgeçtim. Yinede yorumunuz için teşekkürler, sizde şüphelenmişsiniz ;)

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Adam laptop Alacam diye satıyorum dedi , farklı hesaptan yazdım bu kez borç yüzünden satıyorum dedi vazgeçtim. Yinede yorumunuz için teşekkürler, sizde şüphelenmişsiniz ;)
Normal satiyom diyeceğine niye farklı yalanlara başvuruyorlar anlamış değilim. Oynamıyorum satiyom dese bı sorun olmayacak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri