- Tepki
- 12
Varsa darboğaz yapmayacak güzel kullanışlı rdr 2 gibi oyunları yüksek fpste oynatacak atın gencolar
Varsa darboğaz yapmayacak güzel kullanışlı rdr 2 gibi oyunları yüksek fpste oynatacak atın gencolar
3060ti bi tık altta kalmamıs mı hocam 20 eder mi bu![]()
ULTIMA-WHITE3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Şuan galiba fiyatları bilmiyorsun3060ti bi tık altta kalmamıs mı hocam 20 eder mi bu
knk 3k çık bunu al pişman olma :
Amd işlemci kötü be3060ti bi tık altta kalmamıs mı hocam 20 eder mi bu
knk 3k çık bunu al pişman olma :
Amd işlemci![]()
ULTIMA-WHITE3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-WHITE3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Yok hocam be nvidia var aklımda suanhttps://www.itopya.com/technopat-two_h23638 bu sistemi kaçırma al hemen
o zaman buna bakYok hocam be nvidia var aklımda suan
Güzel sistem aklımda (ramini yükseltirim alırsam)o zaman buna bak
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bütçene keyfine göre özelleştirme yaparsın işteGüzel sistem aklımda (ramini yükseltirim alırsam)
İşte ama korkuyorum bir şey eklerim anakartla uyuşmaz falanbütçene keyfine göre özelleştirme yaparsın işte
bütçene keyfine göre özelleştirme yaparsın işte
Az önce attığım linki alın hocam. Daha dolu bir pc 3070ti ekran kartı var ve 3 fanlı.İşte ama korkuyorum bir şey eklerim anakartla uyuşmaz falan
özelleştirmede bulunan herşey sisteme uygun.İşte ama korkuyorum bir şey eklerim anakartla uyuşmaz falan