200-300 TL arası mekanik klavye önerisi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
REDRAGON K552-R KUMARA Red Switch TKL - 298 TL - Kaliteli bir markadan güzel bir klavyedir. Numpad yok TKL yapıda ama bu fiyat bandına gerçekten kaliteli bir Red Switch klavye bulmanız oldukça zor. Piyasada bu bütçeye Gamepower, Rampage gibi markaların bu fiyatlardaki modellerinden daha başarılı bir üründür.

James Donkey 619S Sarı Aydınlatmalı Black/Red Switch - 239 TL - Bu üründe güzel bir üründür kalitelidir. Yine TKL yani numpad yok ama Gamepower, Rampage gibi markaların bu fiyatlardaki modellerinden daha başarılı bir üründür. Aynı markanın 610S modeli var sitede ama pek iyi bir model değil.

Ben olsam Redragon seçerdim ama diğer modelde oldukça iyidir.

İlle ben tam klavye almak istiyorum genel olarak gerisi sorun değil iş görür bir ürün öner derseniz GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch - 329 TL bu ürünü alabilirsiniz.

cepkinq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.hepsiburada.com/rampage...i-q-red-switch-mekanik-klavye-pm-HB000014DMGC - kendim bu modelin blue switch ini kullanıyorum çok memnunum 2 ay oldu tuşlarda veya aydınlatmalarda bi sıkıntı yok tıkır tıkır çalışıyor. TR kazınmış tuşlar, büyük enterlı, ben vatandan almıştım sistem toplarken biraz pahalıya geldi ama ₺30 daha koyabilirsen tavsiye ederim, vatanda ₺410 fiyatı internette ₺330, bu arada blue switch söylendiği kadar rahatsız etmiyor çevreyi kendinde uzun süre kulaklıksız kullanmayacaksan blue switch te alabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri