Yanlış bilgi. Eğer satıcısı amazon ise evet dediğin şey geçerli fakat satıcı amazon değil. Eğer ki alınan yer kabul ederse ancak iadesi sağlanır. Ayrıca Asusa güvenmekte ne var? Tam olarak burada sorun olmasının sebebi nedir? 1.5 yıl önce bir indirimden Asus TUF K3 satın aldım ve problem yaşadım. Ardından ürünü gönderdim servise iade veya değişim yapabileceklerini söylediler. Değişim olsun dedim tamam dediler sonrasında ellerinde olmadığını bir başka model vereceklerini söylediler ve yukarıda attığım Asus ROG Strix Scope TKL NX Red klavyeyi gönderdiler. Yani nasıl ve neden güvenmeyeyim? Önceki savunduğun şeyin yanlış olduğunu görüyorsun ona cevap vermeyip tekrardan yanlış bilgi veriyorsun. Arkadaşımız %60 veya TKL olsun demiş epomaker önermişsin. Tamam, istediği şeye uyumlu. TR düzen olsun demiş, epomaker bu tanıma uymuyor. TR içerisinde satışı olsun demiş, epomaker bu tanıma da uymuyor. Ve gelip burada attığım bir yoruma veya fikrime yukarıdan bakıp marka fanatikliği yapıyorsun.
Yukarıda yazdığım şeyler uzun okursun okumazsın sana kalmış. Rica ediyorum yanlış bilgi verme ve insanlara üstten bakma.