Merhaba, 1k-2k arası kablolu ve kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiye edebilir misiniz? 7.1 Özelliği de olursa sevinirim. Teşekkürler.
Hayır değil hocam. Siz bilirsiniz ben uyarayim, yayıncılara bakıp almayın. Kötü ses kasarsınızSteelSeries Arctis Nova 3 bu fiyat aralığında en mantıklısı gibi duruyor.
Sizin öneriniz nedir?Hayır değil hocam. Siz bilirsiniz ben uyarayim, yayıncılara bakıp almayın. Kötü ses kasarsınız
cloud II m, ?Hayır değil hocam. Siz bilirsiniz ben uyarayim, yayıncılara bakıp almayın. Kötü ses kasarsınız
Blackshark v2 ses kaliteside bu bütçe için en iyisiSizin öneriniz nedir?
cloud II m, ?
40mm sürücü benimde dikkatimi çekti, ama blacksharkta windows 11 den dolayı hatalar olduğu yazılmış biraz da o yüzden çekindim.Blackshark v2 ses kaliteside bu bütçe için en iyisi
Gayet hafif ve rahat bir kulaklık
Nova 3 alınmaz çünkü
2khz ses aralığı(böyle bir şey aşırı berbat)
40mm sürücü çapı
93 desibel hassasiyet(kötü değil ama blacksharkta 100 desibel)
7.1 değil ve kimse sonar yazılımından memnun değil
Nerede yazılmış hocam atabilir misiniz?40mm sürücü benimde dikkatimi çekti, ama blacksharkta windows 11 den dolayı hatalar olduğu yazılmış biraz da o yüzden çekindim.
Nerede yazılmış hocam atabilir misiniz?
2khz ses aralığı ciddi anlamda berbat
Ben dediğim x versiyonu değil hocam bu versiyon![]()
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Buna bakayım ozaman, büyük ihtimal alırım. Merak ettiğim başka bir konu daha var;Ben dediğim x versiyonu değil hocam bu versiyon
![]()
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Asla olmuyor ama bu bütçede düzgün yokBuna bakayım ozaman, büyük ihtimal alırım. Merak ettiğim başka bir konu daha var;
Kablosuz kulaklıklar kablolular kadar sağlıklı mı? Demek istediğim performans açısından çok fark oluyor mu?
Rahatlık konusunda elbette daha iyidir.
Rica etsem 3k bandında kablosuz kulaklıkta önerebilir misiniz? Duruma göre muhakeme ederim.Asla olmuyor ama bu bütçede düzgün yok
3k olsaydı bütçeniz önerebilirdim
Logitech g733Rica etsem 3k bandında kablosuz kulaklıkta önerebilir misiniz? Duruma göre muhakeme ederim.
Logitech g733
Blackshark v2 pro
V2 pro şu an 3700 ama stoğa geri gelince 3k olur
Hocam şimdi iki üründe çok iyi, müzik dinlemeyi seviyorsanız g733 daha çok tatmin eder ve oyunlardada fazlasıyla başarılıaynen biraz fiyat farkı var.Logitech G733 - Razer BlackShark V2 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Logitech G733 - Razer BlackShark V2 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
şarj süresi logitech de 5 saat kadar daha fazla, ama db olarak razer daha üstün görünüyor.
Anladım, tavsiyeler için çok teşekkür ederim. İki ürünü de takibe aldım. Fiyat değişikliği olmazsa Logitech tarafını seçerim büyük ihtimal. Tekrardan teşekkürler, iyi günler diliyorum.Hocam şimdi iki üründe çok iyi, müzik dinlemeyi seviyorsanız g733 daha çok tatmin eder ve oyunlardada fazlasıyla başarılı
Ama ben çok dinlemem arkada açarım öyle kalır diyorsanız v2 pro’nun müzik performansı bi tık kötü ama onunda oyun performansı bi tık daha iyi