Alınabilir ama hotswap değil tek eksisi![]()
HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins 65 Red Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Greewe
Sizce hangi switchli modelini alayım? Benim istediğim çok sessiz olmasın geri tepki versin. Yellow çok öneriliyor diye gördüm.Alınabilir ama hotswap değil tek eksisi
2250ye epomaker th66 yellow switch alınabilir
Yellow linear yani geri tepki vermez ama en iyi ses yellowda sayılırSizce hangi switchli modelini alayım? Benim istediğim çok sessiz olmasın geri tepki versin. Yellow çok öneriliyor diye gördüm. Ekli dosyayı görüntüle 21393