2000 TL sistem tavsiyesi

Carizmatik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba,
Mevcut bir Bilgisayarım var ve yenilemek istiyorum.
Bana maksimum 2000 Tl geçmeyecek şekilde
Anakart
İşlemci
Ram ve Ekran kartı önerir misiniz.
Elimde harddisk ssd kasa ve 620w psu mevcut.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınız nedir? İşlemci öyle kafaya göre tavsiye edilmez anakart modelinize uyacak bir model olmalı. Birde oyunadığınız oyunların genelde ne tarz olduğu yazarsanız iyi olur.

Ayrıca her hafta Cuma 20:00 saatinde ince hesap sitesinde indirimler oluyor beklerseniz güzel bileşenler denk getirirsiniz. Bu gün 2200G işlemcisi 449 TL 'den verildi mesela 399 TL 'ye B450 anakart 369 TL 'ye 16 GB 3000 Mhz RAM verildi haftayada bu taraz indirimler olacak.

KS

Carizmatik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınız nedir? İşlemci öyle kafaya göre tavsiye edilmez anakart modelinize uyacak bir model olmalı. Birde oyunadığınız oyunların genelde ne tarz olduğu yazarsanız iyi olur.

Pardon yazmayı unutmuşum Anakartta lazım
Mevcut sistemim
Amd fx8350
Anakart Gigabyte ddr3 destekli bir modeli
Bana ddr4 destekli bir sistem lazım 
Günlük işler Oyun ve grafik işleri için kullanılacak. Çok oyun meraklısı değilim 
Genel olarak spor ve simülasyon oyunları oynarım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşlemci + Anakart + RAM + Ekran Kartı olacak bir sistem ama 2K bütçeye biraz zor. Bence haftaya Cuma günü incehesap indirimlerinde yine güzel bir işlemci ve diğer ekipmanları ne alınabiliyorsa beklemelisiniz. 20:00 fiyatları ve satışları başlıyor ama saat 17:00 itibairyle ürünler listeleniyor siz bana 18:30 gibi yazarsınız ben size şunu şunu alın derim. Daha sağlıklı olur. Ne dersiniz?

KS

Carizmatik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İşlemci + Anakart + RAM + Ekran Kartı olacak bir sistem ama 2K bütçeye biraz zor. Bence haftaya Cuma günü incehesap indirimlerinde yine güzel bir işlemci ve diğer ekipmanları ne alınabiliyorsa beklemelisiniz. 20:00 fiyatları ve satışları başlıyor ama saat 17:00 itibairyle ürünler listeleniyor siz bana 18:30 gibi yazarsınız ben size şunu şunu alın derim. Daha sağlıklı olur. Ne dersiniz?

Çok teşekkür ederim. gerçekten minnettar olurum böyle bir yardım için ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri