2000 Tl ye kadar monitör önerisi alabilirmiyim

ibos_199656

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamın akleyküm sayın PCHOCASI forum üyeleri 2000 tl ye kadar minimum 120 hz 1 ms monitör arıyorum ve yükseklik ayarıda olacak şekilde boyutu önemsiz 1920*1080p arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
ASUS ürünlerde ELMB adında bir teknoloji var. Bu teknoloji gecikme önlüyor. Ancak şöyle bir sorun var ki bu teknolojinin alt versiyonları bu üründe olduğu gibi açıldığında FreeSync yani yırtılma önleyici teknolojiyi açmanıza izin vermiyor. Ya gecikme önleyici ELMB ayarını açacaksınız yada FreeSync/Adaptive Sync yırtılma önleyici ayarını açacaksınız. Ben genelde ELMB SYNC yani iki teknolojininde aktif olduğu ASUS ürünleri öneriyorum. Alt segment yani ucuz ürünlerde bu teknoloji yok ASUS ürün gamında.

Ayrıca ben size IPS panel ürünler önerdim. Siz VA panel ürün koydunuz IPS biraz daha avantajlı görüntü konusunda. Oda başka bir konu ancak VA panelde seçilebilir tabi. Ama ben bu ASUS ürünü önermem bu bütçeye. Zaten öneri yaparken piyasaya bakarım ve önerebileceğim ürünleri öneririm o bütçeye göre. Gözümden kaçan bir ürün olduğunu sanmıyorum.

KS

ibos_199656

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sağolun hocam o zaman lenovo almak mantıklı bütçem içerisinde birde şöyle bir sıkıntım var monster abra serisi bir cihazım var ancak dp olmadığı için hdmı kullanacağım umarım üzmez diye düşünüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HMDI versiyonu ne ona göre o standart için aşağıdaki resimde ne çözünürlükte kaç Hz monitör kullanabilirsiniz bakıp öğrenebilirsiniz.

HDMI-Specs.png

Birde eğer aceleniz yoksa şurada az bir süre kaldı. Yıl sonu indirimleri var. Bildiğim en yakında n11.com indirimleri var 11.11.2021 tarihinde ve diğer indirimlerde peş peşe gelecektir. Bu ürünleri veya daha iyilerini benzer yada daha ucuza alabilirsiniz bir ihtimal. Beklemez sizin için sıkıntı değilse bekleyebilirsiniz.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Önerdiğim bir ürün genel olarak. Yukarıdaki resimde HDMI portunuzdan alacağınız maksimum Hz sınırını öğrendiyseniz alınabilir bir ürün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri