2000Tl Ye Kadar Kulaklık Önerisi

mustaf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam bı kulaklık almayı düşünüyorum mikrofonu iyi olsun her türlü oyunu oynuyorum FPS oyunlarinda performansı iyi olsun hafif olursada iyi olur

Mert.drkn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bunlar Alabileceğin en iyi Kulaklıklar:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hafifmi acaba 15 saat felan kullanımda kafa agritirmi
Evet hafif

Bunlar Alabileceğin en iyi Kulaklıklar:

Hepsi birbirinden berbat belki corsair kurtarır
neden en iyisiymiş açıklar mısın?

KS

mustaf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Fena değil de o fiyatlara daha iyileri var hocam

Blackshark hoşunuza gitmedi mi?
Biraz büyük blackshark
Fena değil de o fiyatlara daha iyileri var hocam

Blackshark hoşunuza gitmedi mi?
Blackshark hoşuma gitti ama biraz büyük gibi duruyo kafam o kadar büyük değil o yuzden öyle dedim hocam başka önerileriniz varmı Corsair void elite Chery de hoşuma gitti sence o nasıl veya öyle onerebilecegin başka bı kulaklık varmi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Biraz büyük blackshark

Blackshark hoşuma gitti ama biraz büyük gibi duruyo kafam o kadar büyük değil o yuzden öyle dedim hocam başka önerileriniz varmı Corsair void elite Chery de hoşuma gitti sence o nasıl veya öyle onerebilecegin başka bı kulaklık varmi
Blackshark büyük değil hocam ayarlayabiliyorsunyz. Void elite ise 390 gram aşırı ağır. Blackshark v2 250 gram

KS

mustaf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Blackshark büyük değil hocam ayarlayabiliyorsunyz. Void elite ise 390 gram aşırı ağır. Blackshark v2 250 gram
Hocam peki blackshark v2 x alsam v2 ile arasında 700TL lik bı fark varmıdır sence yetermi oyun oynuyorum genelde 2 hadi Max 3 sene götürse yeter benim için

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Hocam peki blackshark v2 x alsam v2 ile arasında 700TL lik bı fark varmıdır sence yetermi oyun oynuyorum genelde 2 hadi Max 3 sene götürse yeter benim için
Benin önerim şu olur rampage drop plus marka takıntın yoksa bir değerlendir derim ses kasma vs benim beğendiğim ve 1.5 sene kullanmıştım

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Oda iyi hocam fazladan para vermek istemiyorsanız iyi

2 sene götürür
Benin önerim şu olur rampage drop plus marka takıntın yoksa bir değerlendir derim ses kasma vs benim beğendiğim ve 1.5 sene kullanmıştım
o kulaklık şu an fiyatını gram hak etmiyor

KS

mustaf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Oda iyi hocam fazladan para vermek istemiyorsanız iyi

2 sene götürür

o kulaklık şu an fiyatını gram hak etmiyor
Hocam o zaman blackshark v2 x alcam mikrofonu FPS oyunlarinda performansı felan iyi demi

KS

mustaf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İyi hocam ama thx yazılımını kurmanız lazım en iyi performans için. Razer ile beraber ücretsiz geliyor

Anakartınız nedir?
Hocam şu an laptop kullanıyorum ama yakında masaüstüne gecicem yazilim çoğu anakartla uyumlumu yoksa hangileriyle uyumlu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri