Blackshark v2 https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1100729360.htmlHocam bı kulaklık almayı düşünüyorum mikrofonu iyi olsun her türlü oyunu oynuyorum FPS oyunlarinda performansı iyi olsun hafif olursada iyi olur
Hafifmi acaba 15 saat felan kullanımda kafa agritirmiBlackshark v2 https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1100729360.html
200 daha koy ömürlük olsun
Evet hafifHafifmi acaba 15 saat felan kullanımda kafa agritirmi
Hepsi birbirinden berbat belki corsair kurtarırBunlar Alabileceğin en iyi Kulaklıklar:
Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
Corsair Void Elite Cherry Premium Gaming Surround 7.1 Gaming Kulaklık
Corsair Void Elite Cherry Premium Gaming Surround 7.1 Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Pusat Virtual 7.1 RGB Lite Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Pusat Virtual 7.1 RGB Lite Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Logitech G335 nasıl peki sence dış görünüşü vs hoşuma gitti 2 3 sene götürürmü senceEvet hafif
Hepsi birbirinden berbat belki corsair kurtarır
neden en iyisiymiş açıklar mısın?
Fena değil de o fiyatlara daha iyileri var hocamLogitech G335 nasıl peki sence dış görünüşü vs hoşuma gitti 2 3 sene götürürmü sence
Biraz büyük blacksharkFena değil de o fiyatlara daha iyileri var hocam
Blackshark hoşunuza gitmedi mi?
Blackshark hoşuma gitti ama biraz büyük gibi duruyo kafam o kadar büyük değil o yuzden öyle dedim hocam başka önerileriniz varmı Corsair void elite Chery de hoşuma gitti sence o nasıl veya öyle onerebilecegin başka bı kulaklık varmiFena değil de o fiyatlara daha iyileri var hocam
Blackshark hoşunuza gitmedi mi?
Blackshark büyük değil hocam ayarlayabiliyorsunyz. Void elite ise 390 gram aşırı ağır. Blackshark v2 250 gramBiraz büyük blackshark
Blackshark hoşuma gitti ama biraz büyük gibi duruyo kafam o kadar büyük değil o yuzden öyle dedim hocam başka önerileriniz varmı Corsair void elite Chery de hoşuma gitti sence o nasıl veya öyle onerebilecegin başka bı kulaklık varmi
Hocam peki blackshark v2 x alsam v2 ile arasında 700TL lik bı fark varmıdır sence yetermi oyun oynuyorum genelde 2 hadi Max 3 sene götürse yeter benim içinBlackshark büyük değil hocam ayarlayabiliyorsunyz. Void elite ise 390 gram aşırı ağır. Blackshark v2 250 gram
Benin önerim şu olur rampage drop plus marka takıntın yoksa bir değerlendir derim ses kasma vs benim beğendiğim ve 1.5 sene kullanmıştımHocam peki blackshark v2 x alsam v2 ile arasında 700TL lik bı fark varmıdır sence yetermi oyun oynuyorum genelde 2 hadi Max 3 sene götürse yeter benim için
Hocam görünüşü hoşuma gitmiyo birde biraz marka takıntım varBenin önerim şu olur rampage drop plus marka takıntın yoksa bir değerlendir derim ses kasma vs benim beğendiğim ve 1.5 sene kullanmıştım
Oda iyi hocam fazladan para vermek istemiyorsanız iyiHocam peki blackshark v2 x alsam v2 ile arasında 700TL lik bı fark varmıdır sence yetermi oyun oynuyorum genelde 2 hadi Max 3 sene götürse yeter benim için
o kulaklık şu an fiyatını gram hak etmiyorBenin önerim şu olur rampage drop plus marka takıntın yoksa bir değerlendir derim ses kasma vs benim beğendiğim ve 1.5 sene kullanmıştım
Hocam o zaman blackshark v2 x alcam mikrofonu FPS oyunlarinda performansı felan iyi demiOda iyi hocam fazladan para vermek istemiyorsanız iyi
2 sene götürür
o kulaklık şu an fiyatını gram hak etmiyor
İyi hocam ama thx yazılımını kurmanız lazım en iyi performans için. Razer ile beraber ücretsiz geliyorHocam o zaman blackshark v2 x alcam mikrofonu FPS oyunlarinda performansı felan iyi demi
Hocam şu an laptop kullanıyorum ama yakında masaüstüne gecicem yazilim çoğu anakartla uyumlumu yoksa hangileriyle uyumluİyi hocam ama thx yazılımını kurmanız lazım en iyi performans için. Razer ile beraber ücretsiz geliyor
Anakartınız nedir?
Hepsiyle uyumlu, sadece ses kartı nasıl merak ettim ama yeterli olurHocam şu an laptop kullanıyorum ama yakında masaüstüne gecicem yazilim çoğu anakartla uyumlumu yoksa hangileriyle uyumlu
Tamam hocam alınca nasıl kurulduguyla ilgili bilginiz varsa anlatirmisinizHepsiyle uyumlu, sadece ses kartı nasıl merak ettim ama yeterli olur
Tabi hocam yazarsanız yardım ederimTamam hocam alınca nasıl kurulduguyla ilgili bilginiz varsa anlatirmisiniz