2000Tl Ye Kulaklık Önerisi

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
2000tl yi geçmeyecek sekilde önerebileceğiniz en f/p ürün nedir

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
up

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
up

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Son düzenleme:

AQLOT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben V2 ve V2X kullanıyorum ikisi de var elimde çıkabiliyor isen kesinlikle V2 ye çık çağ atlamış ama V2X de iş görür dersen tamamdır V2 nin ses kalitesi aşırı aşırı üst seviye de X'e göre hem minyon ve daha kibar duruyor daha şık örgü kablo mikrofonu çıkabiliyor kumaş pad ve kafa bandına sahip daha esnek daha rahat ben mesela V2X de 7.1 özelliğini açıyordum gayet net şekilde kullanıyordum ama bazen üstüne bir kaç yerler den ayar çekip sesi daha da yükseltmeye çalışıyordum müzik dinlemek için fakat V2 de şöyle diyeyim sesi 100 den 80'e çekiyorum öyle düşün ekstra bir şeye de ihtiyaç duymadan THX özelliğini bile öyle kullanmaya gerek kalmıyor bassları da gayet başarılı mikrofon olayına gelirsek V2X de V2 de bu konumda aynı ekstra program kullanırsan da çok daha güzel oluyor belki V2 de gürültü engelleme olayı daha üst seviyededir ben çok fark etmesem de dip sesi yok ediyor gibi gibi sanki

Onun dışında HyperX Cloud II yi de kısa dönem deneme vaktim oldu aşırı rahatsız etti beni mikrofon olarak da hiç beğenmedim ses kalitesi aman aman değil ama yine iyi tabii ki fakat mikrofon ve rahatlık pek iyi değildi onun dışında Alpha yı da kullandım o biraz daha iyi gibiydi sanki HyperX in mikrofonunu kullanacaksan yayıncılar da olan quadcast olacak anca öyle iyi bence

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri