- Tepki
- 117
Şu almayacağım ama bu fiyata 200hz iyi değilmi sizcedeHocam bütçe nedir ?
ŞuanŞu almayacağım ama bu fiyata 200hz iyi değilmi sizcede
3k ya başka min 144hz önerinzi varmıHocam bütçe nedir ?
Asus tuf serisine bakabilirsinŞu almayacağım ama bu fiyata 200hz iyi değilmi sizcede
Şuan
3k ya başka min 144hz önerinzi varmı
Onlar 4k ya yakın gibiAsus tuf serisine bakabilirsin
Ips min 144Hz monitör önerin varmıdırAsus tuf serisine bakabilirsin
Teşekkürler bu fiyatlara Asus varmıdır
Asusdan daha iyi attığım monitörTeşekkürler bu fiyatlara Asus varmıdır
Tamamdır eywAsusdan daha iyi attığım monitör
hocam neden sebebini anlatır mısın aceba? çünkü ben Viewsonic 165 hz 1 ms 24 inç curved monitörü 3200 TL'ye aldım ve şuan bu monitör benimkinden 200 tl daha ucuz (casper excalibur). bi açıklık getirebilirsen sevinirimcasper sakın alma casper mouse bile alma
casper parça kalitesi olarak kötü olduğu için kimse ne mouse'unu ne de laptopunu önerir. Genelde alınmaz gözü ile bakılır. Attığın monitör de va panel paneli de kötü. Bunu alacağına doğru dürüst bi ips alabilirsin. He sadece rekabetçi takılıyorum dersen ips deki parayı tn'ye kaydırıp daha ucuza tn alabilirsin ama benim şahsi fikrim asus'un 1mslik herhangi bir ips panel monitöründen yana olurhocam neden sebebini anlatır mısın aceba? çünkü ben Viewsonic 165 hz 1 ms 24 inç curved monitörü 3200 TL'ye aldım ve şuan bu monitör benimkinden 200 tl daha ucuz (casper excalibur). bi açıklık getirebilirsen sevinirim
Monitör aldım asus tuf vg24qgr aldım Va panel 165hz 1ms ops ye gerek duymadım arasındaki farka baktım canlı bir şekilde renklerle çok işim olmadığı için onu aldımhayır önermem
Asus tuf vg24qgr 165hz 1mscasper parça kalitesi olarak kötü olduğu için kimse ne mouse'unu ne de laptopunu önerir. Genelde alınmaz gözü ile bakılır. Attığın monitör de va panel paneli de kötü. Bunu alacağına doğru dürüst bi ips alabilirsin. He sadece rekabetçi takılıyorum dersen ips deki parayı tn'ye kaydırıp daha ucuza tn alabilirsin ama benim şahsi fikrim asus'un 1mslik herhangi bir ips panel monitöründen yana olur
Monitör aldım asus tuf vg24qgr aldım Va panel 165hz 1ms ops ye gerek duymadım arasındaki farka baktım canlı bir şekilde renklerle çok işim olmadığı için onu aldım
Asus tuf vg24qgr 165hz 1ms
Eyw hocam sağolun
İyimi sence monitör