Merhaba, ekran kartı destek aparatı önerir misiniz? Fiyatı 200max olsun acaba yandan destekli aparatlar mı iyidir yoksa alta sabitlenip üste doğru kaldıran aparatlar mı?
Merhaba, aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz, 3 sayfa kadar konuşmuştuk.Merhaba, ekran kartı destek aparatı önerir misiniz? Fiyatı 200max olsun acaba yandan destekli aparatlar mı iyidir yoksa alta sabitlenip üste doğru kaldıran aparatlar mı?
Adamlar tuvalet kağıdını koymuşlar. Başka bir konuşma yokki benim kart 3090 köpek gibi ağır acil lazım.Merhaba, aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz, 3 sayfa kadar konuşmuştuk.
Merhaba Arkadaşlar Sorum Var
arkadaşlar elimde rog strix 3060 var kartımın eğilip bükülmesini istemiyorum ekran kartı tutucu alacağım bütçem çok değil ne önerirsiniz (Not:bütçe 50-55 tl bir ekran kartı tutucusuna 50 tl vermek bile saçma ama 15k vermişiz değerini bilelim)forum.pchocasi.com.tr
2. sayfada alternatif öneriler, 3. sayfada 3D baskı linki falan vardı.Adamlar tuvalet kağıdını koymuşlar. Başka bir konuşma yokki benim kart 3090 köpek gibi ağır acil lazım.
Bence çok para vermeye gerek yok kalın bir dal kesip koysanız bile okey.Adamlar tuvalet kağıdını koymuşlar. Başka bir konuşma yokki benim kart 3090 köpek gibi ağır acil lazım.
Aynısı amozonda var da 18 Ekim diyor en hızlı ozaman kadarAliexpressten aldım 140 tl ye maloldu. Vergi kargo dahil. 1 haftada geldi yaklaşık.Ekli dosyayı görüntüle 9108