2022'Nin İkinci Yarısında Ekran Kartı Fiyatları Düşebilir!

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Corsair ceosunun açıklaması hadi inşallah 3070 rog white

Ekli dosyalar

• E328BC7A-9316-4523-9889-DC7C5B608A06.jpeg
    E328BC7A-9316-4523-9889-DC7C5B608A06.jpeg
    224.2 KB · Görüntüleme: 37

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Bu zaten bekleniyordu hocam. Taner hocam da söyledi geçen gün. Biz zaten en kazık fiyata alıyoruz. Burada gpu satan kişi ve firmalar araba al sat yapanlar gibi çok ciddi rakamlar kazanıyor. Dolar etmeni var doğru ama kimse kârımı düşüreyim demiyor.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Benim beklentilerim bu yönde değil maalesef. Dünya pazarında düşse bile bu Türkiye pazarına hemen yansımayacaktır. Çünkü bizim pazarımız kadar açgözlü bir pazar yok. Kolay kolay düşmeyecektir fiyatlar. Youtuberların, yayıncıların ses çıkarması şart.

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Ekran kartı fiyatlarının düşebilmesi için şu anki stokların tükenmesi gerektiğini söylesek doğru olur. Hiçbir satıcı yüksek tl fiyatından aldığı ürünü daha altına satmak istemeyecektir. Ancak şu an lhr kilitleri %100 kırılmış durumda ve bu sebeple stoklar erken bitebilir. Göreceğiz.

KS

ozkanfe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Şuanki stokların tükenmesi gerektiğine kısmen katılmıyorum.Çünkü satıcı 20bine aldıgı malı şuan 10 bine alabiliyorsa alıp ortalamayı düşürerek 16ya satabilir yine zarar etmiş olmaz.Zaten itopya gibi büyük firmalar stokları hızlı eritebildigi için en çok onlar kampanya yapabiliyor.İnş düşer ne diyelim.

Wusing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Global de düşşe bile bizim pazarda düşmez Taner Aydos un videosu bizim için sevindirici haber ama bizimkilerin karlarını düşüreceğini hiç sanmıyorum dolar etmeni önümüze çıkıyor ve vergilerde de artışlar devam ederken güzel bir ekran kartı uygun bir pc yakın gelecekte bir hayal (benim için siz umudunuzu kaybetmeyin)

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
LHR kilidinin %100 kırılması ve bunu güya üzülmüş gibi anlatan ve bu olayı iyice dillendiren youtube kanalları sayesinde artık bu düşüşün yavaşlayacağını düşünüyorum. Ya Nvidia işi kökten çözecek ya da mining'in patlaması lazım başka çare yok. Alabiliyor iken almak en iyisi. Umarım oyuncuları sevindirecek haberler gelir ilerleyen zamanlarda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri