2060 lı sistem onerisi yaparmisiniz

KS

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Net bütçeyi yazarsanız alternatif bakalım attığınız ürün bariz şekilde kasa değişikliği istiyor hocam o kasayla almanızı tavsiye etmem
Hocam seçeneklere baktim da hangi kasayi almam gerektigini bulamadim sizde bakarmisiniz daha dusuk bitceli kasalarda cikiyoer belki onlar daha isime yarar hangisininalsam butcem ancak buna yetiyor

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam seçeneklere baktim da hangi kasayi almam gerektigini bulamadim sizde bakarmisiniz daha dusuk bitceli kasalarda cikiyoer belki onlar daha isime yarar hangisininalsam butcem ancak buna yetiyor
Bu kasa iyidir hocam, PSU da kaliteli markadan dolayı gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_20220826_210450.jpg
    IMG_20220826_210450.jpg
    423.9 KB · Görüntüleme: 9
KS

Emreuzun53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Butcemi asiyor malesef neyse ben sadece oyun oynucam zaten gunde 3 4 saat bazen gunlerce oynayamiyorum
Son bir sorum benim oynucagim saatler belli günde max 3 4 saat bunun icin islemci sogutucu sartmi yoksa idare edermi beni böyle

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Butcemi asiyor malesef neyse ben sadece oyun oynucam zaten gunde 3 4 saat bazen gunlerce oynayamiyorum
Son bir sorum benim oynucagim saatler belli günde max 3 4 saat bunun icin islemci sogutucu sartmi yoksa idare edermi beni böyle
Kurulum bittikten sonra Msi Afterburner ile bi kontrol edin işlemci ısınmaya başlarsa bi kule tipi edinirsiniz hocam. 500-1000 arası fiyatları var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri