Bütçe 22k monitör dahilTek tek toplayınca öyle bir sistemde çıkacak fiyat büyük ihtimalle 6650XT sistem almaya yeter. Tam bütçenizi belirtin.
O zaman RTX 2060 sisteme gerek yok ki. Çok daha üst seviye toplanır. Nvidia veya AMD olarak tercih ettiğiniz bir marka var mı ?Bütçe 22k monitör dahil
Amd nvidia düşünüyorum ama dediğiniz konunuz var yarın yeni sistem çıkacak onu almayı planlıyorum eğer amd nvidiaysaO zaman RTX 2060 sisteme gerek yok ki. Çok daha üst seviye toplanır. Nvidia veya AMD olarak tercih ettiğiniz bir marka var mı ?
AMD - AMD olarak çıkacak. RTX 3060Ti ile 3070 arası bir kart ve büyük ihtimalle yeni olan RX6700 gelecek. Fiyatı uygun olacağından onu güzel bir özelleştirme ile alabilirsiniz. Sistem önerilerinde ise Nvidia tarafında RTX 3060Tİ ve İ3 12100F li bir sistem var 18K. Onu önerebilirim. Yanına da 23.8" 1080p Gigabyte G24F-2 165Hz monitör alınabilir. İndirimde diye biliyorum ve fiyatı 3399TL.Amd nvidia düşünüyorum ama dediğiniz konunuz var yarın yeni sistem çıkacak onu almayı planlıyorum eğer amd nvidiaysa